Olijfgroene Bronx71® Fauteuil velvet Paris groen - Zetel 1 persoons - Relaxstoel - Fauteuil groen - Velours - Fluweel stof

649,95 279,95
3 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Kleur:
color-Groen Groen Olijfgroen Olive Groen

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Olijfgroene Bronx71® Fauteuil velvet Paris groen - Zetel 1 persoons - Relaxstoel - Fauteuil groen - Velours - Fluweel stof

De fauteuil Paris velvet Luxury groen is een echte eyecatcher geschikt voor meerdere interieurstijlen! Met de heerlijke comfortabele kussens is het echt geen straf om urenlang te relaxen in deze mooie fauteuil.

+ Deze velvet stof is waterafstotend en onderhoudsvrij.
+ De stof heeft een martindale score van 100.000 waardoor extreem slijtvast.
+ Brandweren, diervriendelijk én kindvriendelijk.
− Velvet kan mogelijk statisch zijn.

Velvet fauteuil Paris groen is een echte eyecatcher geschikt voor meerdere interieurstijlen! Met de heerlijke comfortabele kussens is het echt geen straf om urenlang te relaxen in deze mooie fauteuil. Geef deze stoere Paris fauteuil een plekje in uw interieur en maak het helemaal af! Velvet geeft een luxe uitstraling aan je interieur en past helemaal binnen de interieur trend van dit moment! De zitting van de Luxury Paris fauteuil is gemaakt van velvetstof. Deze luxueze velvet stof is waterbestendig en heeft een martindale score van 100.000, wat inhoudt dat deze fauteuil extreem slijtvast is. In combinatie met het stoere zwarte frame is de Paris fauteuil een echte eyecatcher in je interieur! Door de combinatie van deze materialen past de fauteuil zowel in een industrieel of retro interieur! De Paris fauteuil is verkrijgbaar in meerdere kleuren! Onderhoud - De meeste vlekken kunt u verwijderen door te deppen met een stukje vilt, daarna de vlek zachtjes droog deppen met keukenpapier.
- Droge vlekken wrijft u zachtjes weg met een absorberende doek Let op: Dit product wordt geleverd met kunststof vloerdoppen. Dit is niet geschikt voor iedere vloer. Wij verwachten dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt om je vloer te beschermen met bijpassende vloerbeschermers.



Zithoogte:
Zitdiepte: 51 cm
Zitbreedte: 81 cm
Materiaal zitting: Velvet
Hoogte armleuningen:

Materiaal:
Fluweel,  Velvetstof
Maat:
One size
Voorraad: