Groene Sanitas SFB 07 Voetenbad – Voetmassage – Vibratie- en bruismassage – Voetreflex - Warmhoudfunctie - 60 Watt – 2 Jaar garantie

37,18 29,99
3 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Wit Wit/Groen

Over Groene Sanitas SFB 07 Voetenbad – Voetmassage – Vibratie- en bruismassage – Voetreflex - Warmhoudfunctie - 60 Watt – 2 Jaar garantie

Het Sanitas SFB 07 voetenbad biedt ontspanning voor vermoeide voeten. Onze voeten hebben een speciale verzorging nodig, want ze dragen dag in dag uit ons hele lichaamsgewicht. Na lange dag op de benen is een voetenbad een eenvoudige en populaire toepassing voor je verzorging en ontspanning, waarmee je je voeten altijd goed doet. Daarnaast zijn voetreflexzone-massages een perfecte aanvulling, omdat daarbij het hele lichaam wordt beïnvloed. Het Sanitas SFB 07 voetbad combineert beide eigenschappen in één apparaat en stimuleert zo de doorbloeding, bevordert de celregeneratie en dient voor revitalisatie. De voordelen van de Sanitas SFB 07:

  • Weldadig voetenbad met bruiswerking
  • 3 functies: watertemperatuurregeling, vibratie- en bruismassage
  • Met massageopzetstuk
  • Voetbed met massagefunctie
  • Afneembaar spat-schild
  • Afgiettuit
  • Slipbestendige rubberen voetjes
  • Snoerlengte 1.8 meter
  • Vermogen: 60 Watt
  • 2 jaar garantie
Ontspannende massage Het massageopzetstuk in het midden zorgt voor een aangename massage van de voeten en stimuleert de doorbloeding. Het opzetstuk kan voor de reiniging worden verwijderd. Door een bepaald punt op de zool van de voet te masseren, kunnen bepaalde organen van het lichaam worden beïnvloed. Het wordt aangeraden om vóór de puntreflexzone-massage informatie in te winnen door de juiste literatuur te lezen of je door je arts te laten informeren. Op die manier kun je het gewenste resultaat bereiken.

Lekker langer warm
Onder het voetbed is een verwarming ingebouwd. Warm water kan door de ingeschakelde verwarming enige tijd warm worden gehouden. De verwarming is niet geschikt om koud water te verwarmen. Voor een optimale werking wordt een massageduur van max. 40 minuten aanbevolen. Na het gebruik giet je het water via de smalle afgiettuit uit het voetenbad. Sanitas: 2 jaar garantie op dit product Sanitas streeft ernaar om producten te ontwikkelen waarvan je jarenlang zorgeloos kunt genieten. Omwille van onze toewijding aan hoge kwaliteit, bieden wij standaard 2 jaar garantie. Het originele aankoopbewijs is voldoende om snel en efficiënt een goede service te ontvangen. Voor meer informatie kun je terecht op shop.sanitas-online.de/en/support/.

Materiaal:
Kunststof
Maat:
One size
Voorraad: