Sibel Baardcape Barburys zwart

15,27 13,88
De beste prijs bij Haibu


Merk:
Kleur:
Zwart

Over Sibel Baardcape Barburys zwart

Barburys Black Beard Cape

Deze handige cape van Barburys zorgt voor een schone scheerbeurt. De cape vangt alle baardharen. Bevestig de cape eenvoudig aan de spiegel. Nooit meer een vieze wasbak dankzij deze handige, afneembare cape.

Barburys Black Beard Cape

100% Polyester
Anti Statisch
90cm x 130cm
Velcro

Barburys
Baarden, bakkebaarden, snorren, siks of gladde kaken... vandaag kan en mag alles. Barbiers en kappers moeten steeds op deze wisselende mannentrends inspelen. Ze moeten niet alleen haar knippen, maar ook scheren, baarden trimmen en snorren stylen. Dat geldt natuurlijk ook thuis voor de spiegel, daarom heeft Barburys geweldig en uiteenlopende scheerproducten!

De Baard
Een baard is mannelijk. En die moet zo af en toe geschoren worden, of juist bijgewerkt. Mannen met baarden veroverden wereld delen, mannen met baarden weten wat ze willen, mannen met baarden zijn echte mannen. Een baard, in wat voor stijl dan ook, is voor een man belangrijk. Het geeft uitstraling; Autoriteit, of juist die Nonchalante look. De producten van Barburys sluiten geheel aan op dit idee en deze levenswijze. Het resultaat? Schitterende scheerproducten!