Witte Ryson® - Oog Massage Elektrisch Vibratie en kneed - Met Warmte Functie - Professionele Massagepunten

49,50
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Ryson® - Oog Massage Elektrisch Vibratie en kneed - Met Warmte Functie - Professionele Massagepunten

Ook vermoeide, droge ogen na een lange werkdag? Met de RYSON™ oogmassage kun je optimaal ontspannen na urenlang achter een bureau te zitten. Gun uw ogen ook de rust die ze verdienen! Droge en vermoeide ogen is een heel vervelende situatie die onze dagelijkse leven belemmerd. De RYSON™ oogmassage zorgt voor een perfecte stille ontspanning, u hersteld aanzienlijk sneller en u heeft een heerlijke massage. Daarnaast is het te adviseren om je ogen regelmatig rust te geven die ze verdienen.

De RYSON™ oogmassage is het nieuwste apparaat op het gebied van oogmassage. Ogen zijn een belangrijk onderdeel van het lichaam en kunnen erg vermoeid raken doordat ze de hele dag intensief worden gebruikt. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van computerschermen en telefoons, dit kan slaaploosheid, hoofdpijn en stress veroorzaken. Door de nieuwste technologie geeft u uw ogen het ultieme rustmoment. Het apparaat masseert, verwarmt en oefent afwisselend druk uit middels luchtzakjes op acupunctuurplekken rondom de ogen. Eindelijk een manier om hoofdpijn, migraine, wallen, vermoeide ogen en droge ogen tegen te gaan.

KRACHTIG EN KWALITATIEF
Heeft u het ook zo druk? Door de speciale massagetechnieken kunt u alles loslaten en even helemaal ontspannen. Door middel van de bluetooth verbinding kunt u terwijl u ontspant uw favoriete muziek, rustgevende geluiden, luisterboek of meditatieaudio afspelen. Spieren rondom de ogen ontspannen door hoge frequentie trillingen in de huid. Verwarmt rondom de ogen tot 42 °. Er wordt luchtdruk toegepast op acupunctuur drukplekken in het gebied van de ogen en bij de slapen, hierbij wisselt het apparaat na een aantal seconde van drukplek.
✔ Bevordert uw slaap
✔ Vermindert donkere kringen en wallen rondom uw ogen
✔ Optimale ontspanning
✔ Hoofdpijn/migraine neemt af
✔ Vermoeiende en droge ogen krijgen de rust die ze verdienen

HOE WERKT HET?
1. Zoek een comfortabele plek uit waar u kunt liggen en plaats de RYSON™ oogmassage om uw hoofd. De band is verstelbaar naar de vorm van uw hoofd.
2. Zet het apparaat aan door de aanknop in te drukken.
3. Door op de aan/uit knop kort te drukken kunt u makkelijk wisselen tussen dynamische modus, ontspanning modus, rustgevende modus en modus voor tijdens een korte dutje.
4. Verbind uw telefoon met de bluetooth functie van de RYSON™ oogmassage om uw eigen rustgevende muziek af te spelen.
5. De timerfunctie is 10-20 minuten. Ideaal voor een kort dutje, in de pauze tijdens het (thuis)werken, na een lange werkdag, in het vliegtuig of gewoon als u even behoefte hebt aan rust. Eindelijk de ontspanning waar u al zolang op wacht, geniet ervan!

FUNCTIES
✔ Duurzaam materiaal
✔ Zacht, comfortabel en huid vriendelijk
✔ Klein en compact design; makkelijk mee te nemen
✔ Hitte- en krasbestendig
✔ Modern en stijlvol ontworpen design
✔ 4 massagefuncties: energie mode, relax mode, relieve mode en sleep mode.
✔ Trillen, verwarmen, luchtcompressie
✔ Elastische band, gemakkelijk voor elke hoofdmaat
✔ 180 graden vouwen, gemakkelijk mee te nemen
✔ Één knop voor eenvoudige bediening
✔ Luxe schermindicator
✔ Bluetooth-functie voor uw favoriete muziek
✔ Sterke batterij, 1200 mAh
✔ Acupunctuurtechniek
✔ Fijne en comfortabele stof aan de binnenzijde


VERPAKKINGSINHOUD:
- RYSON™ Oogmassage
- Oplaadkabel
- Instructieboekje


LET OP! De RYSON™ Oog Massage kunt u niet gebruiken met een pacemaker of andere kunst organen! De massage apparaat maximaal 10 minuten per keer gebruiken.