Zwarte Ryson® - Dijen en been Massage Elektrisch Vibratie - Met Warmte Functie - Professionele Massagepunten

49,50
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Ryson® - Dijen en been Massage Elektrisch Vibratie - Met Warmte Functie - Professionele Massagepunten

Vind je het ook wel eens fijn om bij je dijen en been gemasseerd te worden? Met de RYSON™ been massage kun je optimaal ontspannen na urenlang achter een bureau te zitten of een hevige sportsessie. De RYSON™ been massage zorgt voor een perfecte stille ontspanning, u hersteld aanzienlijk sneller en u heeft een heerlijke massage.

De RYSON™ been massage is het nieuwste apparaat op het gebied van compressie en vibratiemassage. Het apparaat behandelt diverse beenspieren in het lichaam en zorgt voor een goede stimulatie van de bloedsomloop naar de spieren.

KRACHTIG EN KWALITATIEF
Door gebruik te maken van de RYSON™ been massage kunt u door middel van de elektronisch bediende airbag uw dijen of been masseren. De Ryson been massage beschikt over een warmte functie, vibratiefunctie en compressiefunctie. Ieder functie kan apart of in combinatie worden aangezet naar uw eigen wensen. De compressiefunctie zorgt voor een drukverlagend effect. Apparaat zou ook voor andere lichaamsdelen zoals armen worden gebruikt.

FUNCTIES
Met de 2 verschillende modussen en drie verschillende intensiteitstanden kunt u perfect uw been of dijen aansluiten op uw eigen wensen.
✔ Warmte modus om uw benen te verwarmen
✔ Compressie functie voor een drukverlagend effect
✔ Temperatuur bescherming aanwezig.
✔ Duurzaam materiaal
✔ Zacht, comfortabel en huid vriendelijk
✔ Klein en compact design; makkelijk mee te nemen
✔ Grote batterijcapaciteit
✔ Hitte- en krasbestendig

VERPAKKINGSINHOUD:
- RYSON™ Been massage
- Oplaadkabel
- InstructieboekjeLET OP! De RYSON™ Been Massage kunt u niet gebruiken met een pacemaker of andere kunst organen! De massage apparaat maximaal 10 minuten per keer gebruiken.