Zwarte Verzendshop ® Gymplus Six Pack | EMS Spierentrainer voor o.a. rug- en buikspieren

10,79
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Verzendshop ® Gymplus Six Pack | EMS Spierentrainer voor o.a. rug- en buikspieren

Krijg een strakke, platte buik en mooie zichtbare buikspieren binnen enkele weken! Gymplus Six Pack is de doorbraak op fitnessgebied dat de wijze waarop u traint voor altijd zal veranderen.

De geheel nieuwe Gymplus Six Pack geeft externe impulsen aan de onderliggende spiergroepen. De combinatie van enerzijds het uitvoeren van dynamische bewegingen of het aanhouden van bepaalde statische houdingen, met anderzijds de specifiek gerichte externe elektrische impulsen, zorgt voor een maximale spierstimulatie. Zodoende krijgt u in 20 minuten een intensieve en efficiënte work-out.

Het menselijk lichaam wordt dagelijks aangestuurd dankzij miljoenen elektrische signalen. Deze elektrische signalen zorgen er o.a. voor dat het menselijk lichaam in beweging wordt gebracht. EMS training is een specifieke trainingsmethode die dit natuurlijke proces benut, waarbij er gebruik wordt gemaakt van externe elektrische impulsen om het spierstelsel te activeren. In tegenstelling tot conventionele fitness, slaagt de EMS training er in om meer dan 90% van de spiervezels gelijktijdig te stimuleren.

Bovendien stimuleert het ook de dieperliggende spieren bij iedere elektrische impuls. De EMS training is hierdoor veel sneller en effectiever dan conventionele krachttraining. In een korte tijd kan hierdoor meer spierweefsel worden opgebouwd, het metabolisme worden gestimuleerd en de huid verstevigd.
Gymplus Six Pack heeft verschillende intensiteitsniveaus voor zowel beginners als gevorderden en werkt op uw gehele romp. U zult centimeters verliezen en u bouwt extra kracht op in uw ‘core’ met minder inspanning én minder tijd!

- Comfortabel en onzichtbaar onder de kleding te dragen
- Verschillende intensiteitsniveaus; geschikt voor beginners en gevorderden
- Stimuleert het metabolisme en verstevigt de huid
- De zachte PU pad is comfortabel en past perfect bij de contouren van uw huid.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: