Groene Originele Jade Roller met Gua Sha Schraper + GRATIS Gezichtsreiniger, Opbergzakje & E-BOOK! | Gezicht & Lichaam Massage l Huid Verzorging l Anti Aging l Gezichtsroller l Premium - De ultieme Set! | Hoge Kwaliteit van Dapoda Products!

22,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Jade Groen (Jade)

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene Originele Jade Roller met Gua Sha Schraper + GRATIS Gezichtsreiniger, Opbergzakje & E-BOOK! | Gezicht & Lichaam Massage l Huid Verzorging l Anti Aging l Gezichtsroller l Premium - De ultieme Set! | Hoge Kwaliteit van Dapoda Products!

Deze originele Jade Roller & Gua Shua schraper set van Dapoda Products is de perfecte aanwinst voor zowel jouw lichamelijke als gezichtsverzorging! Profiteer van de vele voordelen door je huid te masseren & te reinigen met de hoge kwaliteit van Dapoda Products.

De Jade Roller
De jade roller is een alles-in-één product doordat het op zoveel aspecten van je huid werkt. Het werkt tegen acné, hoofdpijn, stress, vermoeidheid, rimpels, wallen en verhoogde bovendien de bloedsomloop van de huid waardoor deze zacht en soepel wordt. Ook heeft onze Jade Roller een kleinere roller. Die wordt gebruikt om de wat moeilijke plekjes van je gezicht te masseren, zoals de plek onder je ogen.

De jade natuursteen wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde en huidverzorging. De techniek is de laatste jaren overgewaaid naar het westen waar het ook zijn waarde heeft bewezen. De steen wordt met de hand omgevormd tot de juiste gladde vorm voor optimaal resultaat. Doordat de roller handgemaakt wordt kan de kleur variëren van lichtgroen tot donkergroen.

Voordelen van de Jade Roller:
❀ Speciaal gemaakt voor het masseren van je gezicht
❀ Praktisch en compact om overal mee naartoe te nemen
❀ Dubbelzijdige roller voor optimaal resultaat
❀ Ontspant je huid, doordat het de huid lekker soepel & elastisch maakt
❀ Vermindert rimpels
❀ Vermindert wallen
❀ Verbetert de bloedcirculatie in het gezicht
❀ Geeft je huid een mooie glans
❀ Vermindert roodheid van de huid
❀ Vermindert huid irritatie

De Gua Shua Schraper Steen
De Jade Roller word alleen gebruikt voor je gezicht, daarom hebben we ook de Gua Shua schraper er gratis bijgedaan! De Gua Shua schraper kun je voor zowel je gezicht als je lichaam gebruiken.

De Jade Roller word in het algemeen gebruikt om je huid eraan te laten wennen en om je eerste resultaten mee te boeken. Daarna kun je overstappen op de Gua Shua schraper. Met deze steen kun je net wat meer druk zetten op je huid en kun je van de koeling voordelen profiteren. Met deze set heb je het perfecte balans en kun je zelf uitproberen welke je het fijnste vindt. Of natuurlijk een afwisseling van beide!

Voordelen van de Gua Shua Schraper Steen:
❀ Heeft dezelfde voordelen als de Jade Roller
❀ Je kunt het voor zowel je gezicht als lichaam gebruiken
❀ Met deze steen kun je meer druk zetten, als je wat meer gevorderd bent
❀ Gaat dieper dan een Jade Roller voor meer resultaat
❀ Kan dus ook worden gebruikt voor je nek & schouders
❀ Verlicht ouderdomsvlekken en andere huidverkleuringen

Wat krijgt u allemaal?
❀ Een Jade Roller
❀ Een Gua Shua Steen schraper
❀ Opbergzakje