Blackroll Ball Massage Bal - 8 cm - Rood

9,95
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Blackroll Ball Massage Bal - 8 cm - Rood

Myofasciale pijn is een plaatselijke kramp in een spier wat een stekend gevoel kan veroorzaken. Met de Blackroll ball van 8 cm kun je dit verhelpen door zelfmassage bij jezelf uit te voeren. Deze bal heeft een diameter van 8 cm en is precies wat je nodig hebt om triggerpoints te laten verdwijnen. De bal is uitstekend geschikt voor het masseren van dieper liggende spiergroepen of moeilijk bereikbare delen van het lichaam, zoals de nek, rug, de schouders en de borst. Met de Ball 08 kun je specifieke (potentiële) pijnbronnen behandelen.

Verschillende maten van de Blackroll Ball

De Blackroll Ball is verkrijgbaar in twee verschillende maten, namelijk met diameter van 8 cm of 12 cm. De twee producten zijn perfect om samen te gebruiken. Je kun de bal van 8 cm gebruiken om triggerpoints te behandelen en die van 12 cm gebruiken voor grotere oppervlakken. Er zijn veel oefeningen mogelijk met de Blackroll bal om de spierelasticiteit en spier prestaties te behouden en te verbeteren. Er zijn altijd meerdere factoren betrokken bij pijn. Het uiteindelijk doel van een succesvolle behandeling is om de ware oorzaak van de pijn te vinden, te corrigeren en de symptomen te bestrijden in plaats van te lang pijnmedicatie te gebruiken. De oorzaak van de pijn kan zich vaak op een geheel andere plaats bevinden dan waar deze wordt waargenomen. Het is essentieel om te begrijpen dat het hele lichaam met elkaar in verbinding staat door myofasciale ketens en meridianen langs verschillende wegen.

Voordelen

- vermindert pijn tijdens bewegen
- milieuvriendelijk
- geurvrij
- waterbestendig
- 100% recyclebaar
- makkelijk schoon te maken en te desinfecteren
- Blackroll Ball 08 is beschikbaar in de volgende kleuren: zwart, groen, oranje, roze, rood en geel

Blackroll

Blackroll biedt mensen van alle leeftijden de mogelijkheid om hun flexibiliteit, balans en kracht te verbeteren, door middel van gemakkelijke oefeningen en het toepassen van zelf-massage.
Blackroll is in 2007 opgericht in Duitsland door Jürgen Dürr. Enkele jaren later is Blackroll sterk gevestigd op de markt en wordt het merk goed gesteund en
aanbevolen door leiders in de gezondheid-sport en therapeutische industrie.