Witte Europe Magic Wand - Silky Touch Attachment - Vibrator opzetstuk

17,99
3 Prijzen, De beste prijs bij Pabo


Kleur:
Wit

Verzendkosten 2,95
Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL

Over Witte Europe Magic Wand - Silky Touch Attachment - Vibrator opzetstuk

De Europe Magic Wand wordt standaard geleverd met de originele siliconen kop. Een eenvoudige siliconen dop met EVA-schuim aan de binnenkant. We noemen het Vintage Touch.

Dit komt omdat de dop de meest klassieke wand ervaring geeft. Het is de kap die het meest trouw is aan de legende van de Hitachi Magic Wand die 40 jaar geleden aan Amerikaanse vrouwen werd gepresenteerd.

Genio en Genius zijn onze iconische accessoires die hun volledige potentieel ontplooien wanneer ze werken met je lichaam. Ze zijn ontwikkeld samen met experts in de anatomie van vrouwen.

Silky Touch geeft pure, rauwe trillingen omwikkeld in moderne zijdezachte siliconen. Silky Touch is ons idee van een dop die trillingen zo dicht mogelijk bij de legendarische Vintage aanraking geeft, alleen dan gemaakt van 100% siliconen die makkelijk zijn te reinigen.

Een kort overzicht van hoe het zachte / stevige oppervlakte wordt gevoeld.
- Genio en Genius: solide
- Vintage Touch: zacht
- Silky Touch: midden

De binnen structuur in de Silky Touch laat het oppervlak zachter aanvoelen dan wanneer de kop van massief siliconen was geweest, zoals bij Genio en Genius. De structuur zorgt ook voor een laag gewicht.

Het zijdezachte oppervlak voelt zowel zacht als hard aan, afhankelijk van snelheid en druk.

Het is een accessoire zonder franje - pure trillingen - hoge reinheid. Geweldig bij alle 6 snelheden. Goed voor de meeste dingen. Perfect voor volledige lichaamsmassage.

Silky Touch wordt direct op de Europe Magic Wands metalhead gemonteerd na het verwijderen van de Vintage Touch.

Silky Touch is een alternatief voor de originele kop die wordt geleverd met Europe Magic Wand. Silky Touch is gemaakt van 100% siliconen, dus het is duurzamer en gemakkelijk schoon te maken.

Pure, rauwe trillingen
Silky Touch is de laatste toevoeging aan de wand accessoires. Het is gemaakt van 100% siliconen. Het voelt zijdeachtig, maar is tegelijkertijd sterk en zeer duurzaam.

De binnenkant maakt de Silky Touch zachter, lichter en soepeler dan zowel Genius als Genio.

De combinatie van het zijdezachte oppervlak en de stevige binnenkant zorgt ervoor dat Silky Touch zowel zacht als hard aanvoelt, afhankelijk van snelheid en druk.