Paarse Tropilex ® Hangstoel 'Chill' love

89,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Paars

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Paarse Tropilex ® Hangstoel 'Chill' love

De Tropilex hangstoelen uit Colombia hebben vele voordelen t.o.v. andere merken. Wij van HangmatGigant adviseren dan ook om een keus te maken uit de Tropilex collectie.


Dikker doek, dat tegen een regenbui kan

De stof van deze hangstoel is gemaakt van 70% katoen, 30% polyester en tot 20% dikker geweven dan andere merken!

Het katoen i.c.m. de speciale patronen geeft de hangmat het uiteindelijke zachte karakter.

De polyester draden zorgen dat het katoen niet te veel uitrekt. Ook een regenbui zijn voor deze hangmatten geen probleem. We raden wel aan om de hangstoel bij geen gebruik altijd droog op te bergen.

Het doek is tot 20% dikker geweven dan andere hangstoelen. Dit zorgt voor extra comfort en maakt de hangstoel steviger.


Extra ophangkoorden

Door meer ophangkoorden te gebruiken spreiden de Colombiaanse hangstoelen makkelijker open. Hierdoor lig je een stuk comfortabeler en wordt het gewicht beter verdeeld over de koorden.

De koorden worden bovendien niet vastgenaaid aan de hangstoel maar komen direct uit de hangstoel zelf. Dit geeft de hangstoel extra karakter en tot 30% minder kans dat de ophangkoorden knappen.


Groter oppervlak

Het oppervlak van het doek is in de regel ook groter dan andere merken. Dit zonder dat de totale lengte van de hangstoel langer wordt. De afmetingen van het ligdoek zijn daarom beter afgestemd op de Europeaan.


Met de hand (af)gemaakt

Het doek wordt op speciale machines geweven voor het beste resultaat. Foutmarges zijn nihil en de kwaliteit is gegarandeerd.

Daarna begint het echte vakmanschap. Het grote doek wordt eerst zorgvuldig op maat geknipt. In plaats van de ophangkoorden aan de hangmat te naaien worden beide uiteinden eerst 30 cm los gerafeld om het daarna te vlechten in koorden. Aan deze koorden, ook wel ‘cadejo’, genoemd worden de ophangkoorden handgeknoopt.

De cadejo geeft de hangmat de handgemaakte ‘look’ die het verdiend, maar bovenal extra stevigheid en de hangmat zal zich makkelijker openvouwen.


Bijpassende opbergtas / shopper

Elke hangstoel van Tropilex wordt geleverd met een bijpassende tas. Je kan deze tas gebruiken om de hangmat weer in op te bergen. Made with love and care in Colombia

Tropilex hangstoelen worden gemaakt in Colombia. Colombia is hét hangmatten en hangstoelen land bij uitstek!

Door een eerlijke prijs voor de hangmatten te betalen en toe te zien op de arbeidsomstandigen draagt elke Tropilex hangstoel bij aan de welvaart van deze groeiende ontwikkelingsregio.

Kortom... twijfel niet langer en kies voor de Colombiaanse hangstoel van Tropilex!

Materiaal:
Katoen
Voorraad: