Transparante Insteekmap L-model Quantore A4 PP 0.12mm nerf 100 stuks

15,52
2 Prijzen, De beste prijs bij Office Deals


Merk:
Kleur:
GeenKleur Transparant

Boven de 150 euro gratis bezorgd
Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Transparante Insteekmap L-model Quantore A4 PP 0.12mm nerf 100 stuks

De hangmat Fine Art Ibiza XXL is een SCHITTERENDE hangmat. Spikplinter nieuw in onze collectie en alleen in onze collectie. Hangmat Fine Art Ibiza XXL is jacquard geweven in Ibiza-style. Door en door geweven en door en door kwaliteit. Een super zachte hangmat die een sieraad voor uw tuin is. Of juist binnen natuurlijk! Misschien is de hangmat Fine Art Ibiza XXL wel extra geschikt voor gebruik binnenshuis door het moderne doch tijdloze ontwerp. Hangmat Fine Art Ibiza XXL is een echte reus met zijn 175 bij 400 centimeter! Heerlijk om alleen in te liggen zodat u royaal kan genieten. Maar ook leuk met z’n tweeën, of met zijn drieën. Hij is er groot genoeg voor!

Exclusief
Luilak is de enige die de jacquard geweven hangmat Fine Art Ibiza XXL heeft. De hangmat Fine Art Ibiza XXL is prachtig ontworpen. Bekijk de foto’s en oordeel zelf! De hangmat komt uit Colombia. Geweven op het nieuwste weefgetouw en met aandacht en uiterste precisie afgewerkt. Handwerk, in combinatie met een prachtige moderne look. De hangmat Fine Art Ibiza XXL is prachtig ontworpen gemaakt door de jonge kunstenaar Nicoline Buys, afkomstig van Cibap academie, waar Luilak mee samenwerkt. Niet zomaar een hangmat, maar wellicht het beste meubelstuk voor binnen en voor buiten. En exclusief bij Luilak natuurlijk!

Bevestiging
Bevestiging van de hangmat Fine Art Ibiza XXL is eenvoudig. Voor binnen gebruik adviseren wij u onze San Cristobal all round bevestigingset. Een paar boorgaatjes en een stevig muuranker maakt dat u veilig en royaal kan Luilakken. Voor buiten zijn er meerdere opties. Een standaard is natuurlijk een prachtige optie als u geen boom tot uw beschikking heeft om uw hangmat Fine Art Ibiza XXL aan op te hangen. Kijkt u eens bij onze royale voorraad en keuze op dit gebied.

Fine Art collectie
In de Fine art collectie zijn naast deze Ibiza hangmat ook de Bird en Neon hangmatten opgenomen. Alle hangmatten uit de Fine Art collectie zijn geschikt om met twee personen in te luieren. De Ibiza hangmat en de Bird hangmat zijn ook verkrijgbaar in family size, zoals deze! Dat betekend dus luieren in een prachtige hangmat met het hele gezin!

Hangmatten die vervaardigt worden middels de jacquard weeftechniek zijn zeer sterk wat betreft draagkracht maar wel wat kwetsbaar voor haaltjes. Pas dus op met sieraden en riemen in deze pracht hangmat, zo kun je heel lang genieten van dit kwaliteit product!

La Vecina
Luilak produceert deze hangmatten in Colombia. Vlak bij de fabriek waar deze hangmatten geproduceerd worden staat een kindertehuis/school La Vecina. Luilak steunt sinds jaar en dag deze Fundacion. Neem gerust een kijkje op www.lavecina.org om te kijken wat ze allemaal doen. Wellicht ten overvloede melden wij dat uitsluitend volwassenen werken aan onze collectie hangmatten.

Product specificaties:
In de hangmat Fine Art Ibiza XXL kun je met 3 personen luieren.
Zonder spreidstok.
Belastbaarheid: maximaal 200 kg.
Maat hangmat: 175 x 400 cm.
Materiaal hangmat: jacquard geweven mix van hoogwaardig katoen en polypropyleen.
Gewicht product: 2,2 kg.
Vereiste minimale afstand tussen ophangpunten: 360 cm.
Merk: Luilak.
De hangmat kan gewassen worden op 30 graden, in de handwas.
Niet geschikt voor in de droger.
Hang de hangmat tijdens het drogen netjes op en de hangmat is direct vrij van kreukels en oneffenheden.
De hangmat Fine Art Ibiza XXL wordt geleverd exclusief bevestigingsset of standaard.

Maat:
100-stuks,  A4,  L
Voorraad: