Tinktura I Wow I Shampoo I Volume & Shine I Wheat Protein I Keratin I Vegan I Parabeenvrij

13,99 8,39
3 Prijzen, De beste prijs bij DeOnlineDrogist.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Tinktura I Wow I Shampoo I Volume & Shine I Wheat Protein I Keratin I Vegan I Parabeenvrij

Tinktura WOW Volume & Shine shampoo
Wheat ( tarwe) , Proteine en Keratine

Wil je weelderig, glanzend en gezond haar? We hebben een collectie ideale producten voor je, bij regelmatig gebruik kun je je haar perfectioneren. De vloeibare shampoo in combinatie met de conditioner en / of het haarmasker uit deze lijn zal de belangrijkste taak in de haarverzorging op zich nemen: het herstel van slap en futloos haar. Ongelooflijke glans en volume van perfect gezond haar de hele dag door! ACTIEVE INGREDIËNTEN Rijsteiwit is rijk is aan aminozuren die gunstig zijn voor haar en huid. Verhoogt het totale haarvolume aanzienlijk tot 32%. Het voegt een natuurlijke glans toe, wat leidt tot meer flexibiliteit en stevigheid van het haar.

Keratine helpt de haarwortels te versterken en vervangt natuurlijke haarverzorging om de sterkte en elasticiteit te vergroten. Dit product revitaliseert de natuurlijke beschermlaag van het haar door ondersteuning te bieden waar dat nodig is.

Gember extract stimuleert de haargroei en houdt roos onder controle. GuarHydroxypropyltrimonium Chloride, van planten afgeleid kationisch polymeer, dat zorgt voor goede verdikkende en regenererende eigenschappen voor haarverzorgingsproducten. INCI:
Aqua, Coco-glucoside, Cocamidopropyl betaine, Sodium coco-sulfate, Polyquaternium 11, Hydrolyzed rice protein, Zingiber officinale root extract, Parfum, Phenoxyethanol (and) caprylyl glycol, Hydrolyzed wheat protein, Keratin, Sodium benzoate, Sodium chloride, Polyquaternium 7