Tinktura -Wow - Conditioner - Volume & Shine - Proteïne - Keratine - Macadamia - Castorolie - Vegan

13,99 11,19
3 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Tinktura -Wow - Conditioner - Volume & Shine - Proteïne - Keratine - Macadamia - Castorolie - Vegan

WOW Volume & Shine conditioner

Glanzend en gezond haar? Volume &Shine met proteine en keratine erin zorgt ervoor dat je haar perfect verzorgt wordt. De conditioner Volume &Shine in combinatie met de shampoo uit deze lijn zal de belangrijkste taak in de haarverzorging op zich nemen: het herstel van zwak en futloos haar. Ongelooflijke glans en volume van perfect gezond haar de hele dag door! ACTIEVE INGREDIËNTEN Rijsteiwit is rijk is aan aminozuren die gunstig zijn voor haar en huid. Verhoogt het totale haarvolume aanzienlijk tot 32%. Het voegt een natuurlijke glans toe, wat leidt tot meer flexibiliteit en stevigheid van het haar. Het voegt een natuurlijke glans toe, wat leidt tot meer flexibiliteit en stevigheid van het haar.
Keratine helpt de haarwortels te versterken en vervangt natuurlijke haarverzorging om de sterkte en elasticiteit te vergroten. Dit product revitaliseert de natuurlijke beschermlaag van het haar door ondersteuning te bieden waar dat nodig is. Van keratine is bekend dat het de haarsterkte en elasticiteit herstelt en breuk vermindert. GuarHydroxypropyltrimonium Chloride, van planten afgeleid kationisch polymeer, dat zorgt voor goede verdikkende en regenererende eigenschappen voor haarverzorgingsproducten. ANDERE INGREDIËNTEN Vanwege het lage molecuulgewicht dringt castorolie gemakkelijk de poriën van de huid en haarwortels binnen (in tegenstelling tot de meeste verzorgende oliën die niet diep in de huid doordringen en oppervlakkig werken, voedt castorolie de huid en het haar diep). Macadamiaolie is rijk aan enkelvoudig onverzadigde zuren die haar en huid beschermen tegen beschadigingen. Vitamine E verzacht het scherpste haar, vergemakkelijkt het stylen, geeft het glans en biedt bescherming tegen UV-stralen. INCI:
Aqua, Cetearyl alcohol (and) lecithin (and) sodium cetearyl sulfate (and) vegetable oil, Macadamia ternifolia seed oil, Ricinus communis seed oil, Hydrolyzed rice protein, Phenoxyethanol (and) caprylyl glycol, Zingiber officinale root extract, Hydrolyzed wheat protein, Keratin, Sodium benzoate, Parfum