Thalia Jeneverbes Teer & Tea Tree Anti-Haaruitval Shampoo 300 ml

17,90
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Thalia Jeneverbes Teer & Tea Tree Anti-Haaruitval Shampoo 300 ml

Inhoud: 300 ml

Helpt haarverlies te voorkomen

Anti-roos shampoo

SLES / SLS vrij

Parabenen vrijJeneverbes Teer en Tea Tree Shampoo van Thalia is een kruidenshampoo dat helpt tegen haaruitval. Daarnaast is dit een anti-roos shampoo, zodat er geen vervelende schilfers meer van je hoofdhuid afkomen. Fris, gezond en sterk haar is het doel van deze dierproefvrije shampoo.


Jeneverbes Teershampoo, oftewel Juniper Shampoo, reinigt tot diep in de haarwortels en voorkomt daarmee de vorming van roos. Dankzij de antiseptische werking worden hoofdhuid aandoeningen (zoals schimmel en eczeem) verholpen.
Alle producten van Thalia zijn dierproefvrij, zo ook onze Juniper Shampoo. Dierproefvrije shampoos zijn steeds vaker een must-have voor de meeste mensen en dat is een mooie ontwikkeling. Dieren hoeven niet gebruikt te worden als test en door ingrediënten te gebruiken die vriendelijk zijn voor mens, dier en natuur draagt Thalia graag bij aan een betere toekomst. Een bewuste toekomst waarin wij met elkaar van een schonere wereld genieten met natuurlijke shampoo.Juniper Extract

Extracten van Jeneverbessen werken effectief tegen haaruitval. Daarnaast gaat het roos en andere hoofdhuid aandoeningen tegen, zodat je hoofdhuid schilfer vrij blijft. Gezonde, sterke haren zijn het gevolg met het behoudt van natuurlijke hoofdhuid vetten.Tea Tree heeft tevens een krachtige werking in verzorgingsproducten. De krachten van tea tree zorgen voor een zuiverende, ontsmettende werking op de hoofdhuid wat bijdraagt aan gezonder haar en een schonere hoofdhuid.Gebruiksaanwijzing Jeneverbes Teer Shampoo

Aanbrengen op nat haar en 5 minuten laten inwerken. Masseer de hoofdhuid met de vingertoppen om optimale absorptie te bereik. Uitwassen met lauw water.Om positieve resultaten te boeken betreffende haaruitval wordt regelmatig gebruik aangeraden.