Wella Professionals System Professional Nativ Micellar Shampoo 250 ml - Normale shampoo vrouwen - Voor Alle haartypes

27,99 26,58
2 Prijzen, De beste prijs bij Haibu


Over Wella Professionals System Professional Nativ Micellar Shampoo 250 ml - Normale shampoo vrouwen - Voor Alle haartypes

Een shampoo van natuurlijke ingredienten die het haar dagelijks glad maakt en beschermt. Met de System Professional Nativ Micellar Shampoo maak je je haar dagelijks glad en beschermd. Deze shampoo is speciaal voor mensen die bewust bezig zijn met de ingredienten die in haarproducten zitten. De Micellar shampoo van System Professional Native bestaat namelijk voor 92% uit ingrediënten die een natuurlijke oorsprong hebben, zoals wilgenbast- en Acai stamcelextract. Ook is dit product vrij van toegevoegde sulfaten, parabenen en siliconen. Naast dat de ingrediënten doordacht zijn, heeft deze shampoo veel voordelen voor je haar. Het maakt het haar handelbaar en licht gehydrateerd. De Shampoo bevat het beste van de wetenschap, waaonder de Lipid Code Complex F46 die lipiden aanvult om het haar te herstellen. Ook worden ophopingen op het haar en de hoofdhuid op een milde manier verwijderd. Deze shampoo is geschikt voor alle haartypen. Belangrijkste kenmerken:

  • Een shampoo die het haar dagelijks glad maakt en beschermt
  • Maakt het haar handelbaar en licht gehydrateerd
  • Verwijdert mild ophopingen op het haar en de hoofdhuid
  • 92% natuurlijke ingredienten: vrij van sulfaten, parabenen en siliconen
  • Geschikt voor alle haartypen
Gebruik Breng 1 pompje shampoo aan op nat haar. Masseer de hoofdhuid vervolgens met je vingertoppen. Verspreid hierna het product over de lengtes van het haar. Spoel ten slotte de shampoo zorgvuldig uit. Resultaat Na gebruik van de System Professional Nativ Micellar Shampoo is je haar glad en beschermd voor de dag! Je haar zal handelbaar, gehydrateerd en vrij van productophopingen zijn.