Marius Fabre - Olivia - Shampoo - 230ml - Melisse - Honing - Oranjebloesem - Elke Dag - Biologisch Afbreekbaar - Geen Parabenen

19,50 15,60
3 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Marius Fabre - Olivia - Shampoo - 230ml - Melisse - Honing - Oranjebloesem - Elke Dag - Biologisch Afbreekbaar - Geen Parabenen

Zeer gewaardeerde BIO Shampoo van Marius Fabre voor dagelijks gebruik.

Eigenschappen:

- bevat melisse en oranjebloesem
- bevat honing en propolis
- bevat essentiële biologische olie van de Citrus sinensis
- bevat biologische olijfolie
- is vrij van parabenen
- is biologisch afbreekbaar
- bevat geen kleurstoffen, geen synthetische parfums
- de verpakking is recycleerbaar
- is niet getest op dieren

De EcoCert certificering : Ecocert garandeert de kwaliteit en authenticiteit van de biologische ingrediënten. Met het gebruik van de Olivia producten draagt u bij aan het beschermen van ons milieu. Het behoort tot de belangrijkste eco certificaten in de wereld van de biologische cosmetica. De belangrijkste criteria waaraan moet worden voldaan zijn:

- het product mag geen ingrediënten gebruiken van genetisch gemodificeerde planten
- indien er ingrediënten van dierlijke oorsprong worden gebruikt zijn deze alleen afkomstig van levende dieren (zoals melk en honing)
- in geen enkele fase van de productie getest op dieren
- synthetische parfums en kleurstoffen zijn niet toegestaan (ook niet als de molecuul in de natuur voorkomt)
- geen chemische vetten, siliconen, parabenen of oliën
- geen PEG emulgatoren (vooral te vermijden zijn in hairconditioners, waar ze niet onmiddellijk worden afgespoeld) De Olivia shampoo van Marius Fabre is geschikt voor dagelijks gebruik, bevat olijfolie, werkt beschermend, is zacht voor haar en hoofdhuid en zorgt voor een natuurlijk volume. De shampoo bevat natuurlijke biologische sinaasappelbloesem, sinaasappelolie, propolis en honing. U kunt het haar zo vaak wassen als u wilt zonder het te beschadigen. De Olivia serie van Marius Fabre heeft het Ecocert label. e biologische shampoo voor veelvuldig gebruik van Olivia beschermt je haar en geeft het een natuurlijk volume. Het bestaat uit biologisch bloesemwater van citroenmelisse en oranjebloesem, honing en bijenhars en biologische etherische olie van milde sinaasappel- en olijfolie. De geur van Zuid-Frankrijk! De natuurlijke verzorging "Olivia" van Marius Fabre is gecertificeerd volgens ECOCERT Greenlife: Op basis van biologische olijfolie en biologische essentiële oliën: – 100% biologisch afbreekbaar / milieuvriendelijk – Vrij van kleurstoffen, vrij van parabenen en vrij van synthetische geurstoffen – Vrij van fenoxyethanol - Niet getest op dieren – Recyclebare verpakking Het familiebedrijf Savonnerie Marius Fabre maakt al vier generaties lang natuurlijke zepen in Salon-de-Provence sinds 1900. "Savon de Marseille", de klassieke zeepblokjes, en natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten worden hier gemaakt volgens oude traditie en met ambachtelijke knowhow. "Savon de Marseille" van Marius Fabre is een 100% natuurlijk product - 100% plantaardige oliën, zonder kleurstoffen, zonder bewaarmiddelen. Marius Fabre-zeep is vrij van aardoliederivaten en dierlijke vetten die worden aangetroffen in commerciële zepen en douchegels. De zorg die Marius Fabre besteedt aan de fabricage van zepen is terug te vinden in alle producten. De producten van het verzorgingsassortiment "Olivia" zijn ook Ecocert-gecertificeerd. Deze zijn uitsluitend gemaakt van plantaardige oliën, zonder kleurstoffen, zonder parabenen en vrij van synthetische geurstoffen. Alle producten zijn milieuvriendelijk: biologisch afbreekbaar en in recyclebare verpakking. De producten zijn niet getest op dieren.