Love Beauty and Planet - Shampoo Bar - Tuhý šampon s růžovým olejem a máslem muru muru

8,99 6,79
De beste prijs bij Plein.nl


Over Love Beauty and Planet - Shampoo Bar - Tuhý šampon s růžovým olejem a máslem muru muru

De Blooming Colour Shampoo bar is verrijkt met Muru Muru Butter om de haarkleur levendig te houden en heeft een frisse geur van handgeplukte Bulgaarse rozenblaadjes.

  • De Love Beauty and Planet Blooming Colour Shampoo Bar hydrateert je haar
  • Shampoo voor levendige haarkleur, verrijkt met biologische muru muru butter
  • Shampoo Bar met de frisse geur van handgeplukte Bulgaarse rozenblaadjes
  • Natuurlijke shampoo, Good for you & Good for the planet
  • De verpakking van deze shampoo bar is 100% gerecycled en 100% recyclebaar
  • Ook voor deze shampoo werken wij samen met duurzame, lokale ondernemers

Bij Love Beauty and Planet geloven we in effectieve natuurlijke verzorgingsproducten, ofwel in beauty zonder concessies. Vanaf nu kun je met elke douche een klein verschil maken voor de wereld. Zo zijn al onze flessen gemaakt van 100% gerecycled plastic en gebruiken we voor onze shampoo bars 100% gerecyclede en 100% recyclebare verpakkingen. Good for you & Good for the planet.

Houd je geverfde haar levendig en gevoed met deze Muru muru butter & Rose Shampoo Bar. De shampoo bar is gemaakt met natuurlijke en duurzame ingrediënten en verrijkt met biologische Muru muru butter die de haarkleur levendig houdt. Verwen je haar met de frisheid van rozenblaadjes, die van ethische herkomst zijn uit de Rozenvallei in Bulgarije. De shampoo bar is vegan, plasticvrij en biedt ultieme verzorging voor wel 50 wasbeurten.

Hoe te gebruiken? Wrijf de shampoo bar tussen je handen of direct op je haar om in te schuimen, in te masseren en daarna uit te spoelen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk spoelen. Rustig aan met het water. Voor schitterend haar gebruik je vervolgens de Muru muru butter & Rose conditioner. Probeer ook ons assortiment aan andere haarproducten of huidverzorging. Wij zijn onze reis begonnen door onze verzorgingsproducten te combineren met Small acts of Love voor de planeet. We werken samen met duurzame, lokale ondernemers die zich, net als wij, inzetten voor het hergebruik van materialen. De producten zijn verkrijgbaar in 7 verschillende, heerlijk ruikende lijnen met ingrediënten van natuurlijke oorsprong zoals biologische kokosolie, muru muru butter, rozenolie, ylang ylang, sheabutter, eucalyptus en jasmijn. We beginnen een mooie beweging.