Keune - Care - Satin Oil - Shampoo - 300 ml

20,45 16,35
De beste prijs bij Haarshop


Over Keune - Care - Satin Oil - Shampoo - 300 ml

Wat doet Care Satin Oil Shampoo
Satin Oil Shampoo is een milde shampoo, die bij uitstek geschikt is voor mensen met dof, droog of beschadigd haar. De vernieuwde verzorgende Satin Oil-lijn zorgt voor gezond, fris en prachtig glanzend haar. Deze shampoo bevat een heerlijke olie die het haar glanzend en sterk maakt, zonder dat het haar vettig wordt of verzwaart.

Waarom werkt Satin Oil Shampoo
Deze shampoo bevat vijf speciale essentiële mineralen, die het haar en de hoofdhuid voeden en in balans brengen. Zoete amandelolie verzorgt de laag net onder de schubbenlaag van het haar, terwijl Monoï- en Papayazaadolie diep in de kern van het haar dringen. Deze herstellen het droge en beschadigde haar. Gelijktijdig verzacht de Maracuja-olie de buitenkant van het haar, zodat het haar een schitterende glans krijgt. De Yangu-olie maakt het haar glad en zacht en beschermt de haarschacht. Deze shampoo is rijk aan Omega 6 en 9 vetzuren, die verantwoordelijk zijn voor de beschermende eigenschappen.

Hoe gebruik je Satin Oil Shampoo
Doe een beetje shampoo op je hand en breng dit aan op nat haar. Masseer dit vervolgens licht in. Spoel het daarna zorgvuldig uit met voldoende water. Je kunt deze behandeling herhalen indien dit nodig is.

Enkele eigenschappen van Satin Oil Shampoo:
- Shampoo voor dof, droog en beschadigd haar
- Haar wordt sterk en glanzend
- Verzwaart het haar niet
- Wordt niet vettig
- Brengt haar en hoofdhuid weer in balans