Glynt DERMA Shampoo 250ml

14,30
2 Prijzen, De beste prijs bij Haibu


Over Glynt DERMA Shampoo 250ml

Regulerende antiroosshampoo met zink en salicylzuur. Voor een milde reiniging van de hoofdhuid. Speciaal voor roos of een geïrriteerde hoofdhuid. Ontspant de hoofdhuid. Met tussenpozen gebruiken, spaarzaam gebruiken en goed uitspoelen.
Toepassing: Een kleine hoeveelheid gelijkmatig over het natte haar verdelen, kort laten inwerken, een beetje emulgeren en vervolgens grondig uitspoelen.
Steeds meer mensen hebben een gevoelige en geïrriteerde hoofdhuid. Milieu-invloeden, stress of een slecht dieet zijn slechts enkele van de oorzaken van roos, jeuk, een zeer droge of een vette hoofdhuid. De DERMA-reeks helpt de hoofdhuid zichzelf te helpen en is een echt ontspanningsprogramma voor de hoofdhuid. Het brengt de hoofdhuidfuncties weer in balans. Het resultaat: een gekalmeerde, gezonde hoofdhuid en een goed gevoel.
GLYNT als merk staat voor de moderne combinatie van natuur en wetenschap. De formules combineren de vaak unieke werkingsmechanismen van botanische basisstoffen met moderne methoden voor het extraheren en ontwikkelen van deze actieve bestanddelen. GLYNT is een pionier in het cosmetische gebruik van hernieuwbare plantaardige grondstoffen in haarcosmetica. Respect voor het milieu is de basis van elk gebruik van plantaardige actieve bestanddelen. Bij het zoeken naar actieve bestanddelen vermijdt GLYNT ecosystemen die verstoord zijn of bedreigd worden door ingrepen. Dit omvat oerbossen en de diepzee. GLYNT voert ook geen dierproeven uit en geeft deze ook niet in opdracht van derden.