Naturtint Naturtint Droogshampoo Eco (20g)

12,99 9,35
3 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Naturtint Naturtint Droogshampoo Eco (20g)

Naturtint Eco Droogshampoo Deze biologisch gecertificeerde en 100% natuurlijke Dry Shampoo van Naturtint is geschikt voor alle haartypen - ideaal om het haar tussen wasbeurten in op te frissen of om textuur toe te voegen. De 100% natuurlijke ingrediënten absorberen niet alleen overtollige olie, maar ze helpen ook de hoofdhuid te hydrateren en het haar te versterken. Het is snel en gemakkelijk te gebruiken en het haar blijft er zacht, soepel en handelbaar uitzien. Geen aerosol en geschikt voor veganisten. Het Naturtint Aftercare & Styling-assortiment, verrijkt met biologische planten- en zaadoliën en extracten, is speciaal ontworpen om de gezonde toestand van uw haar te behouden, het een verhelderende glans te geven en een langdurige kleur te bevorderen die niet vervaagt. Nu uitgebreid met een Dry Shampoo, Styling Foam en Hairspray, bevat het assortiment nu alles wat u nodig hebt om uw Naturtint-haarverzorgingsregime te voltooien! Naturtint Dry Shampoo is samengesteld met natuurlijke ingrediënten die het haar verfrissen terwijl textuur en volume worden toegevoegd; • Haverextract - Bevat lipiden en ceramiden die het haar en de hoofdhuid versterken en hydrateren.
• Rijst & gerst-extract - Absorbeer overtollige olie Snel en gemakkelijk te gebruiken en snel werkend, het haar blijft er zacht, soepel en beheersbaar uitzien. Niet-aerosol en vrij van siliconen, parabenen, kunstmatige geuren en kleurstoffen. 100% natuurlijke ingrediënten, ECOCERT COSMOS Natuurlijke formule. Kenmerken: - Bevat 100% natuurlijke ingrediënten
- Gecertificeerde biologische extracten en oliën
- Geschikt voor alle haartypen
- Vrij van minerale oliën, siliconen, parabenen, sulfaten, gluten en kunstmatige kleurstoffen
- Zonder SLS
- Allergeenvrij geparfumeerd
- Dierproefvrij
- Sulfaatvrij
- Vegan
- 20g Ingredienten (INCI): ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL FLOUR, HORDEUM VULGARE (BARLEY) POWDER, MAGNESIUM STEARATE.