Paarse Cocune 1 Shampoo & Conditioner caps (Let op! alleen per minimaal 5 te bestellen ivm bezorgkosten() (haar wassen zonder water) TIJDELIJK ZELFDE PRODUCT, MAAR ANDERE VERPAKKING!

7,45 7,27
De beste prijs bij Vitamins


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Paars

Over Paarse Cocune 1 Shampoo & Conditioner caps (Let op! alleen per minimaal 5 te bestellen ivm bezorgkosten() (haar wassen zonder water) TIJDELIJK ZELFDE PRODUCT, MAAR ANDERE VERPAKKING!

Haar wassen zonder water! Hoogste kwaliteit! U ontvangt 5 shampoocaps! Met de Cocune shampoo cap kan het haar gemakkelijk, comfortabel en zonder geknoei gewassen worden, terwijl de persoon waarvan de haren gereinigd moet worden, daarvoor niet het bed uit hoeft. De shampoo cap is van binnen geïmpregneerd met een speciale shampoo én conditioner die niet met water hoeft te worden uitgespoeld. De cap kan worden opgewarmd in een magnetron voor meer comfort. Uiteraard ook zonder opwarming te gebruiken. Dan is het wassen frisser qua gevoel. Van buiten is de cap van stevig plastic zodat de zorgverlener goed beschermd kan werken. Breng de cap aan over de haren en masseer enkele minuten lang de hoofdhuid. Hier kunt u de cap afnemen en weggooien. Eventueel kunt u de haren uitkammen om daarna de haren in model te brengen. Al onze producten worden dermatologisch getest. verpakking kan afwijken van de afbeelding, maar product is hetzelfde. Hoogste kwaliteit dus! Uiteraard ook geschikt voor op reis of tijdens festivals...