Witte Alphanova Bebe Vegan Organic Baby Shampoo 2 in 1

9,95 8,16
2 Prijzen, De beste prijs bij Vitamins


Merk:
Kleur:
Wit

Over Witte Alphanova Bebe Vegan Organic Baby Shampoo 2 in 1

Alphanova Bébé - Biologische 2 in 1 Shampoo - 200ml Deze Biologische verzorgende 2 in 1 Shampoo is een bijzonder milde en gecertificeerd biologische shampoo voor baby’s en peuters. Het versterkt en beschermd de hoofdhuid en het haar.
De kamille en waterlelie in de formule lenen zich uitstekend voor fijn haar. De shampoo is hypoallergeen en voorkomt oogirritatie.
Ultra zachte shampoo. Reinigt de haren mild en verzorgt de gevoelige hoofdhuid. Dermatologisch getest. Alphanova shampoo 2 in 1 is een shampoo speciaal ontwikkeld voor babyhaartjes en hun gevoelige hoofdhuid.
De natuurlijke formule van katoen en biologische zoete amandelolie , evenals het gepatenteerde Alphaprotect-complex dat de natuurlijke bescherming van de babyhuid stimuleert, maken het tot een bijzonder zachte en effectieve behandeling. Deze Creme bevat:
Formule van natuurlijke oorsprong gecertificeerd biologisch, parabeen en geurvrij. Dermatologisch getest. Hypoallergeen. 97,2% van het totaal is van natuurlijke oorsprong
10,1% van de totale ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw Voordelen:
✓ 100% biologisch
✓ Geschikt voor alle baby haartypes
✓ EcoCERT Gecertificeerde Biologisch producten en natuurlijke herkomst van de ingrediënten
✓ Speciaal ontwikkeld voor Baby's
✓ De creme is vrij van parabenen, phenoxyethanol, SLS en ALS
✓ 0% parabenen- , kleurstoffen-, Alcohol-, ALS-, SLS-, fenoxyethanolvrij
✓ Alphanova kids is dierproefvrij en Ecocert-gecertificeerd Gebruik:
Een paar druppels in de hand laten vallen en op nat haar aanbrengen. Masseer zachtjes in om een ​​schuim te laten schuimen. Goed afspoelen met water. Ingrediënten
Aqua (water), Anthemis nobilis (kamille) bloemenwater *, Glycerine, Dinatriumcocoylglutamaat, Cocamidopropylbetaine, Laurylglucoside, Citroenzuur, Natriumchloride, Natriumcocoamfoacetaat, Saponaria officinalis-bladextract, Calendula officinalis-bloemextract *, Nuphar luteum-wortelextract *, Nuphar luteum-wortelextract * majus bloemextract, Bisabolol *, Parfum, Natriumbenzoaat, Natriumcocoylalaninaat, Kaliumsorbaat, Natriumcocoaat, Natriumhydroxide, Kokoszuur, Natriumcocoylglutamaat. Over Alphanova Bébé:
Alle producten van Alphanova BEBE zijn zeer geschikt voor de gevoelige babyhuid. Het merk heeft alles om je baby van top tot teen te verzorgen met de meest natuurlijke ingrediënten. Was, bescherm en verzorg je baby’s huidje liefdevol en zacht met onder andere biologische amandelolie, kamille en lelie. Alphanova voegt geen kleurstoffen, dierlijke bestanddelen, essentiële oliën en allergenen toe aan hun producten.Alphanova bébé is dierproefvrij en Ecocert-gecertificeerd. Elk product ALPHANOVA Bébé ® geeft duidelijk het exacte percentage natuurlijke ingrediënten aan, altijd hoger dan 99%, het exacte percentage biologische ingrediënten dat tot 100% van de plantaardige ingrediënten kan gaan, evenals de oorsprong van elk ingrediënt (natuurlijk of biologisch). Bovendien zijn onze producten en hun componenten niet op dieren getest en worden ze aangeboden in recyclebare verpakkingen. Specificaties
Merk: Alphanova bébé
Productsoort: 2 in 1 Shampoo
Inhoud per stuk: 200ml
EAN: 3760075070304