WELEDA - 2in1 Shampoo & Body Wash - Kids - 150ml - Blije Sinaasappel - 100% natuurlijk

5,99 4,49
7 Prijzen, De beste prijs bij Plein.nl


Over WELEDA - 2in1 Shampoo & Body Wash - Kids - 150ml - Blije Sinaasappel - 100% natuurlijk

De Kids 2in1 Shampoo & Body Wash reinigt de huid en het haar van je kindje op milde wijze door het gebruik van plantaardige wasactieve stoffen. Het hoofdingrediënt is biologische sesamolie wat de beschermt tegen uitdroging. De shampoo & body wash is zacht voor de ogen, vrij van SLS/SLES en zeep en pH-neutraal. De vrolijke, fruitige geur is samengesteld uit natuurlijke zoete sinaasappelolie en vanille-extract.

  • Reinigt huid en haar in alle zachtheid
  • Met een vrolijke, fruitige geur van sinaasappel
  • Biologisch en 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar
Gebruik
Aanbrengen op de huid en het haar en licht laten schuimen, vervolgens goed uitspoelen. Ook kan het worden toegevoegd aan het badwater. Geschikt voor dagelijks gebruik. Weleda. Biologische en 100% natuurlijke verzorging voor het hele gezin.
De processen in ons lichaam zijn grotendeels gelijk aan processen in de natuur. Weleda zet de kracht van de natuur in om de zelfregulerende processen van het lichaam en de huid te ondersteunen. Weleda verbindt al ruim 100 jaar mens en natuur. Vanuit een duidelijke holistische visie en purpose, waarin we meer teruggeven aan de natuur dan nemen.

Met biologische en 100% natuurlijke verzorgingsproducten die zorgdragen voor jouw gezondheid en schoonheid. Zonder troep, eerlijk tot stand gekomen en met werkzame, kostbare ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Afkomstig uit 50 eigen teeltprojecten en uit eigen biodynamische tuinen.
  • BCorp gecertificeerd
  • Klimaatneutraal
  • NATRUE gecertificeerd

Maat:
150 ml,  150ml
Voorraad: