Traay Bee Honest Hair & body wash baby 250 Milliliter

6,95 6,89
5 Prijzen, De beste prijs bij Vitamins


Merk:
Categorieën:

Over Traay Bee Honest Hair & body wash baby 250 Milliliter

Bee Honest - Shampoo & Douchegel - 250ml Deze hair & bodywash voor baby’s combinereert een milde reiniging (100% plantaardig) met zachte natuurlijke ingrediënten waaronder biologische honing van de Traay en biologische calendula. Het natuurlijke parfum omhult je baby met een heerlijke zachte geur! Je kleintje in bad doen is genieten met onze hair & body wash speciaal voor baby’s. De formule combineert een milde, 100% plantaardige reiniging met natuurlijke en huidvriendelijke ingrediënten, waaronder voedende en verzachtende biologische honing van de Traay en kalmerende extracten van biologische calendula. Verrijkt met een natuurlijk, allergeenvrij parfum dat je baby heerlijk schoon en zacht laat ruiken. Voordelen:
✓ Ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong
✓ Verzorgt en beschermt de tere baby huid
✓ Hypoallergeen
✓ Pure honing als basis
✓ 0% synthetische geur- en kleurstoffen, siliconen, en of aardproducten
✓ Gecertificeerd door BDIH (COSMOS Natural certified) Gebruiksaanwijzing:
Gebruik: voeg toe aan een volgelopen bad of verdeel met een nat washandje over de huid. Masseer zacht in, spoel af (vermijd hierbij contact met de ogen) en breng eventueel een laagje Body oil baby aan. Ingrediënten:
aqua (water), decyl glucoside, glycerin, polyglyceryl-3 caprylate, caprylyl/capryl glucoside, xanthan gum, disodium cocoyl glutamate, parfum (fragrance)**, glyceryl oleate, coco-glucoside, gluconolactone, sodium benzoate, mel (honey) extract*, potassium sorbate, citric acid, sodium cocoyl glutamate, sodium hydroxide, calendula officinalis flower extract*, calcium gluconate, caramel , hydrogenated palm glycerides citrate, tocopherol. * Van biologische oorsprong
** Van natuurlijke oorsprong Over Bee Honest Cosmetics de Traay
Wouter Vuijk, oprichter van imkerij de Traay, imkert al bijna 50 jaar op biologische wijze. Zijn belangstelling voor bijen en honing begint in 1972, wanneer hij als student zilversmeden in zijn studentenkamer een winkeltje in gezonde biologische voeding opent. Bij een plaatselijke imker koopt hij allerlei lekkernijen in om te verkopen. Wouter raakt bevriend met de imker en algauw wordt zijn interesse in het houden van bijen gewekt. Niet lang daarna koopt hij zijn eerste eigen bijenkasten en weer een paar jaar later, in 1977, begint hij aan de Traayweg – ooit een kronkelige zandweg tussen Leersum en Doorn – een eigen imkerij. De Traay.
Al vanaf het begin worden bij imkerij de Traay geen antibiotica of andere chemische middelen gebruikt bij het houden van bijen en het oogsten van de honing. Vanwege zijn ervaring met biologisch imkeren was Wouter Vuijk nauw betrokken bij de totstandkoming van de richtlijnen voor het EKO-keurmerk voor biologische honing. We zijn er trots op dat onze honing dit keurmerk als eerste in Nederland kreeg (hier lees je daar meer over). Ook in de toekomst kiest de Traay voor samenwerking met imkers die rekening houden met het leefmilieu van mensen, bijen en planten. In onze honing proef je de zorg van de imker! Bee honest Cosmetics van de Traay
Natuurlijke verzorging met pure honing als basis. Zonder synthetische geur- en kleurstoffen, siliconen, of aardolieproducten. Met bijenwas, stuifmeel, propolis, koninginegelei of bio fairtrade honging. En met ondersteuning van natuurprojecten. Zo dragen zij bij aan een betere wereld. Specificaties:
Merk: Bee Honest
Productsoort: Shampoo & Douchegel
Inhoud: 250ml
EAN: 8713406570047

Maat:
250-ml,  250ml
Voorraad: