RITUALS The Ritual of Karma Douchegel - Lotusbloem - 200 ml

9,90
2 Prijzen, De beste prijs bij Morres Wonen


Merk:
Categorieën:

Verzendkosten €5,95
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over RITUALS The Ritual of Karma Douchegel - Lotusbloem - 200 ml

Maak van iedere douchebeurt een sensationeel moment met de schuimende douchegel van The Ritual of Karma. Met een unieke gel-naar-schuim technologie: de gel transformeert tot een rijk, zijdezacht schuim dat een fantastische hydraterende ervaring biedt.

Bevat lotusbloem, witte thee en het nieuwe Hydra-Boost Complex. Het nieuwe Hydra-Boost Complex is een mengsel van drie hydraterende krachtpatsers: squalaan, aloë vera en algen. Het is een uniek complex dat een droge en dorstige huid verzacht en de huid soepel en elastisch maakt. Lotusbloem symboliseert zuiverheid, schoonheid en wijsheid en van witte thee wordt beweerd dat het de zintuigen scherpt. Gecombineerd creëren ze een frisse, heldere, groene geur die een stralend en positief gevoel met zich meebrengt.

Geur - verfijnde zoete witte lotus en voedende witte thee komen samen in met een puur en fris aroma. De ultieme zomergeur.

Actieve ingrediënten:
LOTUSBLOEM - De lotusbloem is een symbool van zuiverheid, schoonheid en wijsheid, en staat bekend om de verzachtende en verzorgende eigenschappen. WITTE THEE - Witte thee is een licht geoxideerde theesoort die voornamelijk in China wordt verbouwd. Tegenwoordig komt de thee ook uit theeplantages in het oosten van Nepal, het noorden van Thailand, het zuiden van Sri Lanka en India. Witte thee geeft ons parfum een frisse en zuivere geur met een licht bloemig accent. Van witte thee wordt gezegd dat het de zintuigen verscherpt. HYDRA-BOOST COMPLEX SQUALAAN - Heeft een sterk hydraterende werking en helpt de lipidenbarrière, soepelheid en elasticiteit van de huid te herstellen. ALOË VERA - Een natuurlijk en effectief ingrediënt dat helpt de hydratatie te verbeteren en de huid te kalmeren na blootstelling aan de zon. ALGEN - Een kelpsoort die de hydratatie van de huid verbetert en waterverlies vermindert.

Maak uw routine compleet:
Stap 1 - Reinigen - Douchegel
Gebruik een kleine hoeveelheid van de douchegel. Geniet van het rijke, ontspannende schuim zodra deze in contact komt met water. Stap 2 - Exfoliëren - Scrub
Masseer de lichaamsscrub in de vochtige huid. Spoel af met warm water. Gebruik 1-2 keer per week voor het beste resultaat. Pas het gebruik aan uw huidtype aan. Stap 3 - Hydrateren - Lichaamscrème
Na het reinigen en scrubben kunt u het beste een hydratherende bodycrème insmeren terwijl uw huid nog vochtig is. Dit helpt de huid om de crème maximaal op te kunnen nemen. Tip: breng de scrub aan op een vochtige huid voordat u in bad stapt. Was deze niet van u af, maar ga rustig achterover liggen en geniet van alle voordelen van de scrub - de suiker smelt in het water en de oliën in deze scrub zullen als badolie werken.