20% korting vanaf 2 stuks: Naif Verzorgende Doucheschuim Linen 200 ml

9,95 8,45
6 Prijzen, De beste prijs bij Plein.nl


Merk:
Categorieën:

Over 20% korting vanaf 2 stuks: Naif Verzorgende Doucheschuim Linen 200 ml

Me-time met de Naïf Linen Shower Foam onder de douche. Bergamot en Lavendel maken je heerlijk zen én zorgen voor een verzorgde en gereinigde huid.

  • Volle doucheschuim met kokosvezels
  • Reinigt en hydrateert de huid tijdens het douchen met natuurlijke ingrediënten
  • Luxe geurcombinatie van sinaasappel en jasmijn
  • Bevat geen SLS/SLES en geen parabenen
  • Zonder microplastics, minerale oliën of siliconen
Productomschrijving
Naïf Linen Shower Foam reinigt en hydrateert de huid met natuurlijke ingrediënten. De zachte douchegel verandert in een heerlijk geurende schuim sensatie. Kom tot rust en maak je hoofd leeg met de geur van bergamot en lavendel. Een ontspanmomentje in een fles! Hoe te gebruiken
Breng een kleine hoeveelheid gel in je hand. Als de gel in aanraking komt met water, begint het te schuimen. Zorg dat je huid nat is en smeer je in met het schuim. Waarom Naïf?
Ieder mens wordt van nature naïef geboren: eerlijk, onbevangen en onschuldig. Dat willen we graag zo houden. In de wereld van huidverzorging is het lastig om erachter te komen wat echt goed is of eigenlijk een valse belofte. Alle producten van Naïf zijn 100% vegan, vrij van de 26 meest voorkomende allergenen, hebben een zachte geur en zijn dermatologisch getest. De tubes zijn gemaakt van bioplastic op basis van suikerriet.

Maat:
200 ml,  200ml,  Shower
Materiaal:
linnen
Voorraad: