Marcel's Green Soap Duurzame keuze2+2 gratis: Marcel's groen Soap Douchegel Argan&Oudh 500 ml

4,99 4,24
5 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Marcel's Green Soap Duurzame keuze2+2 gratis: Marcel's groen Soap Douchegel Argan&Oudh 500 ml

  • Minstens 97% biologisch afbreekbaar
  • In een fles van 100% gerecycled plastic
  • Met plantaardige glycerince voor extra hydratatie en zachtheid
Marcel's Green Soap Showergel Argan & Oudh
De showergel is gemaakt van ingrediënten die zacht zijn voor je huid én de planeet. Met aloë vera en plantaardige glycerine voor extra hydratatie en zachtheid.

Ecologische showergel
met de ecologische showergel van marcel's green soap begin je jouw dag gegarandeerd met een glimlach. Want douchen met een showergel die goed is voor de natuur én je lichaam, daar word je blij van. Je gaat er zelfs beter van zingen! De ecologische douchegel van marcel is net als de 2-in-1 shampoo gemaakt met natuurlijke ingrediënten, minstens 97% biologisch afbreekbaar en 100% vegan. En ook aan de verpakking is gedacht, want de fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic. We zeiden het al: douchegel waar je blij van wordt. Dus hup, kies je favoriete geur en maak je klaar voor je volgende douche concert!

Argan & oudh
Argan olie maken we van de vruchten van de boom der schoonheid en oudh is een hars dat de agarboom beschermt en mooi houdt. Daar wil je jouw huid elke dag wel op trakteren! en dan komt er ook nog eens bij dat je je met deze geurcombinatie in het sprookje van 1001 nacht waant...

Maat:
500-ml,  500ml
Voorraad: