Dove Silk Glow Women - 250 ml - Douche Gel - 6 stuks - Voordeelverpakking

31,50 20,29
De beste prijs bij Plein.nl


Merk:
Categorieën:

Over Dove Silk Glow Women - 250 ml - Douche Gel - 6 stuks - Voordeelverpakking

Dove Nourishing Silk Douchecrème zorgt voor een zachtere en gehydrateerde huid, al na één keer douchen.

  • Dove Nourishing Silk Douchecrème voor de droge huid
  • Voor een soepelere, zachte huid na slechts één keer douchen
  • Met Triple Moisture Serum om de huid en haar microbioom te voeden
  • Een sulfaatvrije douchecrème met een 92% biologisch afbreekbare formule*
  • De fles van deze Dove Douchecrème is gemaakt van 100% gerecycled plastic**
  • Dove Nourishing Silk Douchecrème laat je huid elke dag stralen

Heb jij last van een droge huid en vraag je jezelf wel eens af hoe je een soepele en stralende huid krijgt? Met de juiste producten kun je iedere dag genieten van een stralende huid. We hebben de Dove Nourishing Silk Douchecrème gecreëerd om je dagelijkse douche of bad te veranderen in een echt schoonheidsmomentje. Dove Nourishing Silk Douchecrème laat je elke dag stralen en verzorgt je huid optimaal. Voor een soepelere, zachte huid al na slechts één keer douchen. Aan het begin van de dag, of juist na een lange dag: Dove Nourishing Silk is er om je op elk moment te verwennen, onder de douche of in bad.

Dove zorgt voor iedereen. Dove Deeply Nourishing is een hydraterende douchecrème die je helpt om van elke douchebeurt een daad van zelfzorg te maken. Het geeft je een zachtere, gladdere huid in slechts één douchebeurt en transformeert zelfs de meest droge huid. Deze bodywash bevat geen sulfaten, is voor 92% biologisch afbreekbaar* en wordt verpakt in 100% gerecyclede plastic flessen**. Dove test wereldwijd niet op dieren en is door PETA gecertificeerd als 'Cruelty-Free'.

Hoe te gebruiken? Knijp een scheutje douchecrème in je handpalmen. Masseer de luxe schuimende formule op je huid en geniet van het rijke schuim en de frisse geur, Spoel af met warm water om een zachte, gehydrateerde en vitale huid te onthullen.

Onze boodschap: Dove gelooft dat geen enkel jong persoon mag worden tegengehouden om hun volledige potentieel te bereiken. Sinds 2004 bouwen we aan het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen van jonge mensen - en tegen 2030 zullen we ¼ miljard mensen hebben geholpen met onze educatieve programma's en middelen.

*92% van de ingrediënten breekt af in kooldioxide, water en mineralen (OESO-testmethoden 301,302, 310).

** m.u.v. de dop.