Naïf Natuurlijke Bruistabletten voor baby & kind - 8 stuks per doosje

7,95
8 Prijzen, De beste prijs bij Ikenik


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Bezorgd door POSTNL

Over Naïf Natuurlijke Bruistabletten voor baby & kind - 8 stuks per doosje

Naïf bruisballen voor baby's en kinderen zorgen voor plezier in bad! De bruisballen reinigen met natuurlijke ingrediënten zonder parabenen of andere agressieve stoffen. Het vrolijke doosje is ook leuk om cadeau te geven.

  • Natuurlijke bruisballen (maar dan vierkant) met natuurlijke oliën
  • Reinigt en verzorgt de huid, ook de extreem droge huid en eczeem
  • Licht schuimende werking met een bruistijd van 5+ minuten
  • Vrij van microplastics, minerale oliën, SLS/SLES of siliconen

Productomschrijving Met een bruisbal in bad gaan, vinden kinderen magisch. De Naïf bruistabletten zijn niet alleen magisch, ze barsten ook nog eens van de natuurlijke oliën die de kwetsbare, jonge huid goed verzorgen. Want we blijven liever weg van harde schuimmiddelen zoals SLS/SLES die de huid kunnen uitdrogen. Oh, en in plaats van bruisballen, zijn ze vierkant en compact. Zo passen er lekker veel in een doosje. En hadden we al gezegd dat het bad heerlijk ruikt naar de welbekende, allergeenvrije Naïf geur? Hoe te gebruiken Haal een tablet uit de verpakking en leg 'm in het bad (lauwwarm water). Het tablet zal licht gaan bruisen en het water een heerlijk geurend schuimlaagje geven. Dit geeft gegarandeerd een glimlach. Goed om te weten

Er is een natuurlijk bad tablet voor iedere dag van de week, plus nog één extra voor jezelf. Waarom Naïf?

Ieder mens wordt van nature naïef geboren: eerlijk, onbevangen en onschuldig. Dat willen we graag zo houden. In de wereld van huidverzorging is het lastig om erachter te komen wat echt goed is of eigenlijk een valse belofte. Alle producten van Naïf zijn 100% vegan, gemaakt met een allergeenvrije, zachte geur en dermatologisch getest. De tubes zijn gemaakt van bioplastic op basis van suikerriet.

Maat:
2020,  8-stuks,  8ST
Voorraad: