7,50 shoptegoed2+2 gratis: Dove Douchecréme Deeply Nourishing 250 ml

3,11 2,37
6 Prijzen, De beste prijs bij Voordeeldrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over 7,50 shoptegoed2+2 gratis: Dove Douchecréme Deeply Nourishing 250 ml

Dove Deeply Nourishing Douchecrème reinigt de huid en zorgt voor een zachtere huid, na slechts één keer douchen.

  • Dove Deeply Nourishing Douchecrème transformeert zelfs de meest droge huid
  • Voor een zachtere, soepelere huid al na één keer douchen
  • Met Triple Moisture Serum om de huid en haar microbioom te voeden
  • Een sulfaatvrije douchecrème met een 97% biologisch afbreekbare formule*
  • De fles van deze Dove Douchecrème is gemaakt van 100% gerecycled plastic**
  • Dove Deeply Nourishing Douchecrème is dermatologisch getest

Net zoals ieders huid anders is, kan een droge huid bij iedereen anders overkomen. Van een milde, af en toe droge huid als gevolg van veroudering, weersveranderingen of gewoon het leven, tot droge plekjes en een droge huid. Het maakt niet uit hoe droog je huid er ook uitziet of aanvoelt, met Dove zit je altijd goed. Dove Deeply Nourishing Douchecrème transformeert zelfs de meest droge huid in slechts één douchebeurt en geeft je een zachtere, gladdere huid.

Deze douchecrème voor een zachte huid is speciaal samengesteld om zelfs de meest droge huid te transformeren. De douchecrème bevat reinigende bestanddelen op natuurlijke basis en vochtinbrengende bestanddelen op plantaardige basis. De hydraterende formule is verrijkt met Triple Moisture Serum, een unieke mix van prebiotica die de huid en haar microbioom - de levende beschermlaag van de huid - voedt en helpt de natuurlijke vochtbarrière van de huid te versterken. Door de huid te helpen hydrateren, zorgt deze hydraterende douchecrème er niet alleen voor dat je huid direct zachter aanvoelt, maar het helpt je huid ook te voeden voor een langdurige verzorging.

Dove zorgt voor iedereen. Dove Deeply Nourishing is een hydraterende douchecrème die je helpt om van elke douchebeurt een daad van zelfzorg te maken. Het geeft je een zachtere, gladdere huid in slechts één douchebeurt en transformeert zelfs de meest droge huid. Deze douchecrème bevat geen sulfaten, is voor 97% biologisch afbreekbaar* en wordt verpakt in 100% gerecyclede plastic flessen**. Dove test wereldwijd niet op dieren en is door PETA gecertificeerd als 'Cruelty-Free'.

Hoe te gebruiken? Knijp een scheutje douchecrème in je handpalmen. Masseer de luxe schuimende formule op je huid en geniet van het rijke schuim en de frisse geur, Spoel af met warm water om een zachte, gehydrateerde en vitale huid te onthullen.

Onze boodschap: Dove gelooft dat geen enkel jong persoon mag worden tegengehouden om hun volledige potentieel te bereiken. Sinds 2004 bouwen we aan het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen van jonge mensen - en tegen 2030 zullen we ¼ miljard mensen hebben geholpen met onze educatieve programma's en middelen.

*97% van de ingrediënten breekt af in kooldioxide, water en mineralen (OESO-testmethoden 301,302, 310).

** m.u.v. de dop.

Maat:
250 ml,  250ml
Voorraad: