Inoli Baby Badolie Kalmerend 100 ml

7,99 6,79
5 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Inoli Baby Badolie Kalmerend 100 ml

Inoli Baby - Badolie Kalmerend - 100 ml Inoli kalmerende Baby Badolie is speciaal ontwikkeld voor de droge en onrustige huid. De huid van je baby kan zeer gevoelig zijn voor allerlei externe factoren, met rode vlekjes en jeukende plekjes tot gevolg. Inoli Kalmerende Baby Badolie met natuurlijke, kalmerende oliën reinigt en kalmeert de tere babyhuid en het versterkt de natuurlijke huidbarriére. Het voedt de huid en maakt deze weer zacht en soepel. Inoli Baby Badolie:
Inoli Baby Badolie bevat diverse natuurlijke oliën (zoals Soja olie, Zonnebloemolie en Omega 3 en 6 olie) die de huid op natuurlijk wijze verzorgen. Deze oliën zorgen niet alleen voor een beschermend laagje op de huid van je baby maar zorgen er ook voor dat Inoli Baby Badolie zacht en rijk aanvoelt. Maar niet elke babyhuid is hetzelfde, daarom heeft Inoli voor de verschillende huidtypes elk een specifieke badolie ontwikkeld.
Zeep kan de huid uitdrogen. Daarom is het belangrijk om dagelijks je baby's huidje goed te verzorgen en te beschermen met Inoli Baby Badolie. Een dun laagje olie blijft op de huid achter nadat je baby uit bad komt. Dat laagje heeft dezelfde functie als de huideigen vetlaag. Het beschermt de huid tegen uitdroging en allerlei invloeden van buitenaf en het beperkt de kans op huid irritatie. Over Inoli:
De huid van je baby is nog niet helemaal volgroeid en vraagt daarom extra aandacht en verzorging. Het beschermende vetlaagje waarmee je baby geboren wordt verdwijnt al snel en de babyhuid maakt zelf nog niet voldoende talg aan om voldoende te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals kou of warmte. Maar ook zeep kan de huid van je baby uitdrogen. Inoli Baby Badolie ruikt bovendien lekker door de allergeenvrije parfum Voordelen:
✓ Reinigt en verzorgt en kalmeert de tere babyhuid
✓ Herstelt en beschermt de natuurlijke huidbarriere
✓ pH-huidneutraal
✓ Natuurlijke oliën
✓ Intensief vettende badolie
✓ Bevat geen conserveermiddelen
✓ Zonder kleurstoffen en parabenen
✓ Zeepvrij en PH-neutraal Ingrediënten: glycine soja oil, helianthus annuus hybrid oil, peg-40 sorbitan peroleate, laureth-9, (allergeenvrij) parfum, olus oil, tocopherol, camelina sativa seed oil , helianthus annuus seed oil, citric acid. Gebruiksaanwijzing:
Vul het babybadje met handwarm water (ideale temperatuur 37 ºC). Inoli Baby Badolie voor gebruik goed schudden. Voeg een scheutje (ca. 5 ml) toe aan het badwater. Inoli Baby Badolie vermengt zich goed met het badwater waardoor je baby’s huidje helemaal bedekt wordt met een laagje olie. Na het baden de huid zachtjes droog deppen om het beschermende laagje olie te behouden. Specificaties:
Merk: Inoli
Productsoort: Badolie - Kalmerend
Inhoud: 100 ml
EAN: 8717953265234

Maat:
100-ml,  100ml
Voorraad: