Eucalyptus olie - bio oil - etherische olie - MEAROME - 10ml

5,90
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Eucalyptus olie - bio oil - etherische olie - MEAROME - 10ml

✦EUCALYPTUS GLOBULUS✦
U kunt een verstopte neus en verkoudheid verlichten dankzij de essentiële olie van Eucalyptus globulus. U doet enkele druppels in het reservoir van de Measteam gemengd met water. Vervolgens maakt u gebruik van de neusinhalator. Dankzij de stoom gemengd met een paar druppels Eucalyptus Globulus kunt u uw luchtwegen openen.

De essentiële olie Eucalyptus Globulus wordt verkregen door stoomdistillatie van bladeren van de Eucalyptus Globuleux. De parfum is fris, intens, aromatisch en een beetke bitter.

✦MEAROME EEN BIO BELOFTE✦
De essentiële oliën van Mearome zijn plantenconcentraten, daarom doen we geen concessies op de kwaliteit : we hebben extreme eisen op het gebied van de kwaliteit van de planten en de wijze waarop ze worden geteeld. Wij kiezen enkel planten van biologische landbouw, gewaarborgd AB en ECOCERT. Dit is de garantie dat onze oliën niets anders bevatten dan het beste wat de natuur ons te bieden heeft.

✦100% PUUR, GEWAARBORGD CGEO EN EOBBG✦
De kwaliteit van onze essentiële oliën is gewaarborgd door de labels CGEO (= Chemo Getypeerde Essentiële Oliën) en EOBBG (= Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd) en is 100% puur en natuurlijk. Deze erkende labels garanderen dat de samenstelling van essentiële olie duidelijk is vastgesteld en gecontroleerd door een chromatografische analyse. Dit bewijst dat de olie niet veranderd is, en niet verdund. Daarom is het een essentiële olie is van de beste kwaliteit.

✦VERANTWOORDELIJKE FRANSE FABRICATIE✦
Mearome gebruikt alleen planten van faire trade fabrieken en kleine lokale producenten, om u te laten profiteren van een optimale en unieke kwaliteit. Zo dragen we bij aan de ethische ontwikkeling. Onze oliën zijn vegan en niet getest op dieren. De stoomdistillatie en de conditionering wordt volledig gedaan in Frankrijk.

✦GEBRUIKSAANWIJZING ✦
Aromatiseren van gerechten : 1 tot 2 druppels in een vet of zoet, op te lossen in de voorbereiding
Luchtverspreiding: enkele druppels in de diffuser gedurende 30 minuten.
Productieve / vette hoest : 20 druppels in 5ml plantaardige olie, 3 keer per dag op de thorax masseren
Verstopte neus : enkele druppels op een zakdoek en diep inhaleren.
Huidaandoeningen: 5 druppels in een beetje hydraterende crème, goed inwrijven, de ogen vermijden.

Waarom is de fles niet transparant ?
Essentiële oliën zijn gevoelig voor licht. De donkere fles zorgt dus voor een goede bewaring. Bewaar uw flesje in een droge ruimte, beschermd tegen hitte en licht.