Bio scents etherische olie (Essential Oil) lavendel, biologisch - LOW WASTE verpakking - geschikt voor aroma diffuser

15,25
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bio scents etherische olie (Essential Oil) lavendel, biologisch - LOW WASTE verpakking - geschikt voor aroma diffuser

Deze essential oil is o.a. geschikt voor een aroma diffuser. Etherische oliën worden gewonnen uit geneeskrachtige planten en hebben een stimulerende en genezende werking op spieren en organen. Bio Scents heeft een uitgebreide serie etherische oliën, met elk een eigen kracht en toepassing.

Lavendelolie: Biologische Lavendel van Bio Scents komt uit Frankrijk met Frans Lavendel Certificaat FR-BIO-01. Deze lavendel komt uit de laatste oogst en is gegroeid, gedroogd en verpakt in Europa. De lavendelbloem is de kelk die losstaat van de stengel. Het lavendelbloem heeft een blauwe kleur en draagt de etherische olie. De lavendelvelden liggen tussen 600 en 1400 meter boven de zeespiegel in Frankrijk.

Geur: Deze premium biologische lavendelolie heeft een sterke, heerlijke, en bloemige aroma.

Geen toevoegingen: Er zijn geen kunstmatige geur- en kleurstoffen toegevoegd aan de olie, alleen de puur natuurlijke biologische ylang ylang is gebruikt om de olie mee te verkrijgen.