Ti-zen GX aroma diffuser Donut licht hout motief + 12 geurenset

29,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Licht Hout licht Hout

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Ti-zen GX aroma diffuser Donut licht hout motief + 12 geurenset

Aroma Diffuser met piëzo techniek. Leverbaar in schitterende houtkleur en lakkleuren. Model werkt met een adapter op 220V netspanning. 110ml capaciteit. Omring jezelf met een aura van heling en rust met de gx-aroma diffuser. Het maakt gebruik van ultrasone pulserende golf naar een koele damp, die de omringende lucht hydrateert. Gewoon vullen met kraanwater en voeg een paar druppels van uw favoriete (geur)olie, en geniet van de heerlijke geur.

Aromatherapie
Het apparaat wordt niet warm evenals de vloeistof, zodat ingrediënten behouden blijven en deel gaan uitmaken van de damp. Waneer u de aroma diffuser gebruikt met etherische oliën zullen de oliën ook hun goede uitwerking hebben op uw gezondheid.

Iedere Etherische olie heeft zijn eigen specifieke eigenschap.

Meer Negatieve Ion
gx aroma Diffuser is een geweldige manier om negatieve ionen toe te voegen aan uw kamer. Onderzoek heeft uitgewezen dat negatieve ionen uw bloed zuivert door het verhogen van alkaliteit, evenals het verhogen van uw lichaam stofwisseling, zodat u zich gerevitaliseerd voelt. Het helpt ook om de statische elektriciteit te verminderen in de kamer, te verminderen computer straling en zorgen voor extra vocht aan je huid.

Opmerkingen:
- Gebruik schoon water en laat geen water achter in de diffuser voor meer dan 2 dagen
- Reinig de diffuser regelmatig om bacteriën te voorkomen.

De GX aroma Diffuser is een geweldige manier om negatieve ionen toe te voegen aan uw kamer. Onderzoek heeft uitgewezen dat negatieve ionen uw bloed zuivert door het verhogen van alkaliteit, evenals het verhogen van uw lichaam stofwisseling, zodat u zich gerevitaliseerd voelt. Het helpt ook om de statische elektriciteit te verminderen in de kamer, te verminderen computer straling en zorgen voor extra vocht aan je huid.

Opmerkingen:
- Gebruik schoon water en laat geen water achter in de diffuser voor meer dan 2 dagen
- Reinig de diffuser regelmatig om bacteriën te voorkomen.

vermogen: 12W

Voltage: 100-240v

Frequentie: 50-60 Hz

Gewicht: 450 gr

Leverbaar in de kleuren:

Licht hout
Donker hout
Zwart
Wit