Stadler Form - Mia - Aroma Diffuser - Geurverspreider - Rood-30m2

39,-
4 Prijzen, De beste prijs bij vtwonen.nl


Merk:
Kleur:
Rood

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour binnen 30 dagen gratis retourzending
Bezorgd door PostNL

Over Stadler Form - Mia - Aroma Diffuser - Geurverspreider - Rood-30m2

Mia is een kleine, elegante, kleine aroma dispenser. Met hulp van ultrasone technologie verneveld ze geuren en essentiële oliën optimaal met een dunne mist. Met een volle watertank werkt Mia tot 10 uur lang. Dankzij de uiterst stille werking is Mia een perfecte vernevelaar voor in de slaapkamer.

Mia
Door haar ultrasone technologie bevochtigd Mia de lucht met een extra fijne mist. Geluidloos en discreet verspreid ze jouw favoriete geur door de kamer. Sluit Mia aan op het stopcontact, voeg enkele druppels geurolie toe aan de volle watertank en ze gaat 10 uur lang geluidloos aan de slag. Met haar kleine formaat en subtiele uiterlijk is er overal wel een plekje voor Mia te vinden.

Specificaties
Type diffuser: Ultrasoon
Grootte van de kamer: 30m2
Energieverbruik: 7.2W
Gaat 10 uur mee met één vulling

Stadler Form
We willen de wereld verbeteren met luchtbehandeling. Daarom ontwikkelen we bij Stadler Form gewilde huishoudelijke apparaten met een buitengewoon design. Onze producten zijn gemakkelijk en intuïtief in gebruik en zorgen voor een efficiënt stroom verbruik. We willen elegante en waardevolle toevoegingen van het interieur creëren die jouw welzijn verbeteren.

Maat:
0 x 15,  11
Materiaal:
Kunststof
Voorraad: