Rode Stadler Form Julia Aromaverstuiver Chili Red

74,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Misterdesign.nl


Merk:
Kleur:
Rood

Gratis verzonden
Bezorgd door Eigen bezorgdienst

Over Rode Stadler Form Julia Aromaverstuiver Chili Red

Aroma diffuser Julia is een vernevelaar voor etherische of essentie olie en andere geur oliën. Ze is perfect voor gebruik bij diffuser aromatherapie. Met haar LED-lampjes verlicht Julia de zachte nevel geur nevel voor een extra effect. Met de swing modus verspreid Julia de geur geluidloos evenredig door de kamer.

Julia
Met haar swing-modus verspreid Julia geuren en essentiële oliën optimaal in de kamer door middel van ultrasone technology. De zachte rookwolk wordt verlicht door de ingebouwd LED's en slingert van links naar rechts met 160 graden. Met de interval-modus werkt Julia 10 minuten met daarna 20 minuten pauze. De LEDs kunnen gedimd of volledig worden uitgeschakeld. Julia vindt de essentiële oliën uit haar eigen familie het lekkerst, maar alle in de verkrijgbare alcoholvrije geurstoffen zullen ook werken.

Specificaties
Type diffuser: Ultrasoon
Grootte van de kamer: 50m2
Energieverbruik: 13W
Gaat 10 uur mee met één vulling
Met interval-stand
Met swing-modus

Stadler Form
We willen de wereld verbeteren met luchtbehandeling. Daarom ontwikkelen we bij Stadler Form gewilde huishoudelijke apparaten met een buitengewoon design. Onze producten zijn gemakkelijk en intuïtief in gebruik en zorgen voor een efficiënt stroom verbruik. We willen elegante en waardevolle toevoegingen van het interieur creëren die jouw welzijn verbeteren.

Maat:
13,  5 x 11
Voorraad: