Stadler Form - Zoe - Aroma Diffuser - Geurverspreider - Zwart-50m2

57,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Misterdesign.nl


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Bezorgd door Eigen bezorgdienst

Over Stadler Form - Zoe - Aroma Diffuser - Geurverspreider - Zwart-50m2

USB Aroma diffuser Zoë gebruikt Amber Light om een sfeervolle omgeving te creëren. De vernevelaar maakt de koele geurende mist, verlicht met een amberkleurig licht. De bronskleurige, bedrieglijk echt ogende vlam veranderd je kamer in een oase van rust. Zoë is stil en energiezuinig. Met een volle tank werkt ze 10 uur lang.

Zoë
Onze Zoë is een kleine aroma diffuser met grootse eigenschappen. Zo heeft Zoë een handige USB-aansluiting voor mobiel gebruik en heeft ze een adapter voor gebruik met het stopcontact. De fijne nevel wordt wel 10 uur lang verspreid met een volle watertank. De Amber Light functie zorgt er voor dat de mistnevel net op een warme vlam lijkt. Een mooi effect en perfect voor bij aroma therapie. Om te zorgen dat ze je nachtrust niet verstoord is het Amber Light ook te dimmen of uit te schakelen.

Specificaties
Type diffuser: Ultrasoon
Grootte van de kamer: 50m2
Energieverbruik: 5W
Met USB-aansluiting
Gaat 10 uur mee met één vulling

Stadler Form
We willen de wereld verbeteren met luchtbehandeling. Daarom ontwikkelen we bij Stadler Form gewilde huishoudelijke apparaten met een buitengewoon design. Onze producten zijn gemakkelijk en intuïtief in gebruik en zorgen voor een efficiënt stroom verbruik. We willen elegante en waardevolle toevoegingen van het interieur creëren die jouw welzijn verbeteren.

Maat:
11,  3 x 10,  5 x 11
Materiaal:
ABS,  Polypropyleen
Voorraad: