Bruine RRJ Aroma Diffuser XXL - Verdamper met RGB LED Moodlight 500ml - Luchtbevochtiger / Vernevelaar voor de Lucht - Mist - Geluidloos, Timer & Automatische uitschakeling

44,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Bruine RRJ Aroma Diffuser XXL - Verdamper met RGB LED Moodlight 500ml - Luchtbevochtiger / Vernevelaar voor de Lucht - Mist - Geluidloos, Timer & Automatische uitschakeling

Deze XXL Aroma vernevelaar / aroma diffuser van met verlichting is een echte aanwinst voor uw interieur. Met zijn strakke design en mystieke nevel bent u verzekerd van een ontspannen schouwspel met relaxeffect voor al uw zintuigen. De mist wordt namelijk beschenen door de zachte LED verlichting die zowel op een bepaalde kleur kan worden ingesteld als geleidelijk kan wisselen. Dit alles maakt deze aromaverdamper / diffuser niet alleen aantrekkelijk om te zien, maar de verstuiver heeft ook een aantal nuttige functies.

- U gebruikt maar enkele druppels van uw favoriete etherische olie in het waterreservoir en verspreidt zo via een ultrasone techniek een heerlijke geur in de ruimte. Hiermee kunt u ook nare geuren maskeren.

- Aroma Diffuser met unieke LED-lichtmodus: ervaar alle nuances van de LED-kleuren die veranderen van een lichte naar een donkere toon voor hypnotiserende ontspanning.

- Handige afstandbediening met veel functionaliteiten: On/Off, Verschillende modi, Timer, Vermogen, Timer.

- Geen vervelende piepjes die uw yoga, meditatie of middagdutje onderbreken

- Schakelt automatisch uit: De diffuser schakelt automatisch uit zodra de watertank leeg is voor meer veiligheid.

Belangrijskte kenmerken
- Merk:
- Type: Aroma Diffuser
- Inhoud: 500 ML
- Vermogen: Max. 12W
- Afmetingen: 16 x 16 x 12 cm
- Inclusief afstandbediening
- Geluidloos
- LED Verlichting

Vestigings adres: van der Madeweg 13-15
Telefoonnummer: 0205683568
KVK nummer: 33147847