Phytosun Kalip'Tus Little Dreamer Verstuiver Essentiële Olie Kind & Baby - Voor Aromatherapie

41,37
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Phytosun Kalip'Tus Little Dreamer Verstuiver Essentiële Olie Kind & Baby - Voor Aromatherapie

Met een verstuiver voor Essentiële Oliën vernevelt u etherische oliën in alle veiligheid en kan u genieten van hun fijne geuren en heilzame eigenschappen. De Phytosun Kalip'tus Little Dreamer verstuiver is speciaal ontworpen voor kind & baby. Met zijn uniek design staat hij perfect in de kinderkamer. De LED-verlichting, die warme, elkaar afwisselende kleuren uitstraalt, zorgt samen met de geur van de Phytosun Essentiële Oliën voor een optimale omgeving en laat uw kind of baby heerlijk wegdromen. Deze verspreider past goed in elke omgeving: compact en geluidloos! Dankzij de 2 covers kan hij in elke ruimte gebruikt worden, van de kinderkamer tot de woonkamer of het bureau. Bovendien kan deze verstuiver als een leuk nachtlampje dienen zodat uw kind of baby niet meer bang hoeft te zijn. Het zachte licht, dat van kleur verandert, helpt uw kindje eveneens in slaap te vallen en creëert een aangename geur. Essentiële of Etherische Oliën zijn aromathische producten voor aromatherapie en de meeste zijn ideaal voor verstuiving. het is een toepassing die heel veel positieve resultaten oplevert bij lichamelijke (bv. bij luchtwegaandoeningen) en psychische (bv. bij slaapproblemen, stress...) klachten. Onderstaande Essentiële Oliën mogen gebruikt worden vanaf 3 maanden:

  • Weerstand verhogen: Citroen & Grove den
  • Zachte nachtrust: Lavendel officinalis en Mandarijn
Of kies voor de Kalip'tus Lotion, een unieke synergie van 12 verschillende Etherische Oliën voor een zuivere omgeving en vrije ademhaling. Volwassenen: max. 6 druppels Kalip’tus Lotion gedurende 2 uur vernevelen, max. 6 maal per dag. Kind of baby
  • 1 druppel per levensjaar tot maximaal 6 druppels
  • Vanaf 1 jaar: 1 druppel Kalip’tus Lotion gedurende een halfuur vernevelen, maximaal 4 maal per dag.
  • Vanaf 3 jaar: 3 druppels Kalip’tus Lotion gedurende een half uur laten vernevelen, maximaal 4 maal per dag.
Deze verspreider kan ook gebruikt worden voor de verstuiving van andere Essentiele Oliën bij aromatherapie, bv. ter ontspanning, ter bevordering van de slaap, om op te monteren … Vraag raad aan uw apotheker en wees voorzichtig wanneer u Etherische Oliën wilt verstuiven in de omgeving van kinderen onder de 3 jaar. Niet elke Essentiële Olie is geschikt voor gebruik bij kinderen. De Essentiële Olie van Lavendel Officinalis, Mandarijn, Grove Den en Citroen zijn erg geschikt voor aromatherapie om te verstuiven in de omgeving van de allerkleinsten. Dosering voor verstuiving van de Etherische Olie van Lavendel Officinalis, Mandarijn, Grove Den of Citroen:
  • Vanaf 3 maanden tot 1 jaar: 3 druppels per verneveling gedurende 30 minuten, voor het slapengaan.
  • Vanaf 1 tot 3 jaar: 5 druppels per verneveling gedurende 30 minuten, voor het slapengaan.
  • Vanaf 3 tot 6 jaar: 7 druppels per verneveling gedurende 30 minuten, voor het slapengaan.
  • Vanaf 6 jaar: 10 druppels per verneveling gedurende 30 minuten, voor het slapengaan.
Hoe de Kalip’tus Little Dreamer te gebruiken 1. Plaats de verstuiver op een plat en stabiel oppervlak, verwijderd van de rand. 2. Verwijder de buitenste en de binnenste deksels van de verstuiver. 3. Giet mineraal water (fles- of kraantjeswater) in het reservoir zonder overschrijding van het aangeduide maximumniveau (100 ml). 4. Voeg vervolgens enkele druppels Essentiële Oliën toe. 5. Plaats eerst het binnenste deksel en vervolgens het buitenste deksel terug op de verstuiver. Optie: voor een klassieker design, plaats het neutrale deksel over het deksel voor kinderen. 6. Steek de stekker van de adapter in de DC-aansluiting aan de onderkant van de verstuiver. 7. Sluit het apparaat aan op een stopcontact.