O'dor® Aroma Cool Mist Diffuser - 300 ml - Met Etherische Olie - Donkerbruin

36,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin Donkerbruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over O'dor® Aroma Cool Mist Diffuser - 300 ml - Met Etherische Olie - Donkerbruin

Deze aroma vernevelaar / aroma diffuser met verlichting is een echte aanwinst voor uw interieur. Door zijn groot reservoir is hij eveneens geschikt voor grotere ruimtes. Met zijn strakke design en mystieke nevel bent u verzekerd van een ontspannen schouwspel met relaxeffect voor al uw zintuigen. De mist wordt namelijk beschenen door de zachte LED verlichting die zowel op een bepaalde kleur kan worden ingesteld als geleidelijk kan wisselen. Dit alles maakt deze aromaverdamper / diffuser niet alleen aantrekkelijk om te zien, maar de verstuiver heeft ook een aantal nuttige functies.

U gebruikt maar enkele druppels van uw favoriete etherische olie in het waterreservoir en verspreidt zo via een ultrasone techniek een heerlijke geur in de ruimte. Hiermee kunt u ook nare geuren maskeren.

Kenmerken:
✓Grote capaciteit van 300 ml water die ruimtes verfrist tot 25m2. Fluisterstille Ultrasone mode:bevochtigt de leefruimte, vermijdt droge lucht en voorkomt lucht bacteriën.

✓Stimuleert de verbeelding van je kinderen met de 7 geleidelijke wisselende gemoedsverlichting die volledig instelbaar zijn. Ook handig voor kinderen die bang zijn in het donker. De kleuren bevatten groen, donkerblauw, rood, geel, roze, lichtblauw en wit. Er kan ook 1 vast kleur ingesteld worden.

✓Schakelt automatisch uit wanneer het waterreservoir leeg is. Het is makkelijk draagbaar en ideaal voor thuis, yoga, in de slaapkamer, spa, baby kamer etc. Ideaal als familiegeschenk voor mensen die van aroma olie therapie houden.

✓Werkingsmodi: continue Mist, 60min/180min/360min patroon, Enkel Licht en Continue Mist, Werkt tot 10 uur met 1 volle tank water met maar 1 x hervulling van de aroma olie. LED humeur belichting met aparte aan en uit controle. Kan ook continue opstaan met automatische uitzettimer (60/180/360 min).

✓Helpt bij het zuiveren en bevochtigen van de lucht. Dit apparaat kan ook worden gebruikt als een niet-aromatherapie luchtbevochtiger. Biedt vocht voor droge hoest, Sinus Irritatie, droge huid.

✓Een 10 ml Fles O'dor Etherische Lemongrass Olie is inbegrepen in dit pakket. Ideaal te combineren met de O'dor® Essentiële Etherische Olie Aromatherapie Cadeau Set (te koop op bol.com)