Bruine MeditorPlus Aroma Diffuser - Aroma Vernevelaar - Luchtbevochtiger - met 14 etherische oliën

39,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin lichtbruin Licht

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bruine MeditorPlus Aroma Diffuser - Aroma Vernevelaar - Luchtbevochtiger - met 14 etherische oliën

Deze Aroma diffuser van het merk Meditor zuivert de lucht, bevochtigt de atmosfeer en zorgt voor een subtiele geur. De diffuser verstuift een mix van water en je favoriete essentiële olie in miljoenen microdeeltjes. Deze zeer fijne deeltjes worden gemakkelijk opgenomen in de luchtwegen. Dit voorkomt ziektes en verkoudheden en zorgt voor een heerlijke geur in huis. Door het ingebouwde licht en strakke design past deze diffuser moeiteloos in elk huishouden. Creëer een warme omgeving met geuren als lavendel of vanille en op warme dagen creëer je een koelere atmosfeer door het gebruik van pepermunt of mint.

De aroma diffuser is uitgerust met de meest geavanceerde verstuivingtechnologie. Dit bespaart niet alleen elektriciteit, maar voorkomt ook vervuiling van het milieu. De aroma diffuser zorgt altijd en overal voor verse en vochtige lucht. Door het formaat is de Aroma diffuser makkelijk mee te nemen naar kantoor of onderweg. Dit mini apparaat is handig voor persoonlijk gebruik en zorgt er van nature voor dat precipiteren, stof en gas deeltjes in de lucht worden verminderd. Door de zuurstofmoleculen in de lucht voorkom je ziekte verspreiding en verbeter je immuniteit. Voorkom tevens statische elektriciteit ( vooral rondom pc/tv schermen te vinden ) en reduceer daardoor schade aan ogen en huid, veroorzaakt door straling van schermen.

Bij de Diffuser wordt een set van 14 etherische oliën geleverd. Bestaande uit de volgende geuren:
Sinaasappel, lavendel, tea tree, pepermunt, eucalyptus, citroengras, grapfruit, rozen, jasmijn, kaneel, rozemarijn, citroen, bergamot en wierook.
Creëer iedere dag een andere sfeer door het gebruik van verschillende oliën, de ene olie zorgt voor rust en de andere olie zorgt dat je weer vrij kunt ademen.