DVSE Aroma Cool Mist Diffuser Luchtbevochtiger Etherische Olie Verdamper Vernevelaar en Luchtbevochtiger met sfeervolle LED verlichting Wit

29,95
De beste prijs bij bol.com


Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over DVSE Aroma Cool Mist Diffuser Luchtbevochtiger Etherische Olie Verdamper Vernevelaar en Luchtbevochtiger met sfeervolle LED verlichting Wit

's Winters draait de verwarming op volle toeren. Wij hebben het niet graag koud dus er wordt flink gestookt. Een nadeel is dat de verwarming de lucht in huis uitdroogt. Een te droge lucht in je leefomgeving is natuurlijk niet goed. Je kunt hier serieuze gezondheidsklachten van krijgen, zoals; hoofdpijn, verhoogde kans op infecties, droge ogen etc.
Zorg dat de luchtvochtigheid in huis goed op peil blijft met de DVSE diffuser. Dit product is ook ideaal voor mensen met een allergie of luchtwegproblemen.

Het item past in elk interieur. De diffuser werkt met een speciale techniek waarmee enkele druppels etherische oliën gemengd kunnen worden in het water. Door het toevoegen van jouw favoriete geur vormt er zich een aromatische nevel door de woonkamer, slaapkamer of waar jij wilt. De geuren zullen helpen bij het zuiveren van de lucht, maar ook voor ontspanning of om rustig in slaap te vallen. De etherische aroma's die je bij de diffuser kunt bestellen betreffen verschillende geuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lavendel, vanille, rozen, oceaan, eucalyptus en lotus.

Het apparaat werkt heel simpel. Je kunt deze keer op keer weer hervullen met water en hier eventueel geurolie aan toevoegen. Daarnaast functioneert de diffuser ook nog eens als een moodlamp, 6 verschillende LED kleuren wisselen elkaar automatisch af. Dit zorgt voor een extra mooi effect. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om het licht uit te laten en alleen de bevochtiger aan te zetten.

Inclusief USB kabel (exclusief adapter)
Inclusief Engelse handleiding