Groene DVSE Aroma Cool Mist Diffuser Luchtbevochtiger Etherische Olie Verdamper Vernevelaar en Luchtbevochtiger met sfeervolle LED verlichting veranderd van kleur Groen

29,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene DVSE Aroma Cool Mist Diffuser Luchtbevochtiger Etherische Olie Verdamper Vernevelaar en Luchtbevochtiger met sfeervolle LED verlichting veranderd van kleur Groen

Deze aroma vernevelaar / aroma diffuser met verlichting is een echte aanwinst voor uw interieur. Met zijn strakke design en mystieke nevel bent u verzekerd van een ontspannen schouwspel met relaxeffect voor al uw zintuigen. De mist wordt namelijk beschenen door de zachte LED verlichting die zowel op een bepaalde kleur kan worden ingesteld als geleidelijk kan wisselen. Dit alles maakt deze aromaverdamper / diffuser niet alleen aantrekkelijk om te zien, maar de verstuiver heeft ook een aantal nuttige functies.

U gebruikt maar enkele druppels van uw favoriete etherische olie in het waterreservoir en verspreidt zo via een ultrasone techniek een heerlijke geur in de ruimte. Hiermee kunt u ook nare geuren maskeren.

Kenmerken:
✓Fluisterstille Ultrasone mode:bevochtigt de leefruimte, vermijdt droge lucht en voorkomt lucht bacteriën.

✓Stimuleert de verbeelding van je kinderen met de 7 geleidelijke wisselende gemoedsverlichting die volledig instelbaar is. Ook handig voor kinderen die bang zijn in het donker. De kleuren bevatten groen, donkerblauw, rood, geel, roze, lichtblauw en wit.

✓Helpt bij het zuiveren en bevochtigen van de lucht. Dit apparaat kan ook worden gebruikt als een niet-aromatherapie luchtbevochtiger. Biedt vocht voor droge hoest, Sinus Irritatie, droge huid.